Glas Javnosti

MILANOVČANKE U STRAHU: Maskirani MANIJAK napada žene!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Žene u Gornjem Milanovcu već nedelju dana žive u paničnom strahu zbog nepoznatog muškarca koji maskiran napada sugrađanke usred belog dana!

Marina je bila očevidac jednog takvog napada koji se desio uz obalu reke Despotovice.

-Čula sam zapomaganje i ženske krike, potrčala sam napred i ugledala ženu modrih usta u vidno rastrojenom stanju, jedva je govorila. Ispričala mi je da joj je napadač išao u susret, uhvatio za ramena, a zatim gurnuo sa obale u visoku travu. Njene vriske, na sreću, čuo je jedan čovek koji živi u blizini, i kad je njega ugledao napadač je počeo da beži. U tom momentu sam i ja naišla i pružila joj pomoć, izjavila je Marina.

Nakon što se ova informacija pojavila na fejsbuk grupi „Milanovčanke“, javilo se i još nekoliko žena koje su imale slično iskustvo, tako da se pretpostavlja da ovo nije jedinstven primer. Ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima.

Deonica ne kojoj su izvršeni napadi je jako frekventna, jer vodi do obližnjih fabrika u kojima radi na stotine žena.

-Svi smo u strahu, jer on napada po danu. Više nijedna žena ne sme da prođe tuda, već ih prate muževi i braća. Apelujem na nadležne da što pre pronađu napadača, jer je pitanje šta sve može da se desi, opasnost je velika, a dok ga ne pronađu da bar pošalju dežurne policajce na taj deo puta, rekla je Marina.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR