Glas Javnosti

ZAPALIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE: Prvo joj izjavljivao ljubav pa je napao preko društvene mreže

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Radomir Blagojević (52) objavljivao je razne fotografije i kometare o svojoj bivšoj Zorici Kalinić (66) na Fejsbuku. A samo nekoliko nedelja pre napada na društvenim mrežama je objavljio njene fotografije i slatkorečive reči, a potom u jednom od komentara napisao da ga je "lagala" i da ga "više ne zanima". Radomir je Zoricu polio benzinom i zapalio usled čega je žena preminula.

-Zorice, nemoj više da pitaš za mene, ne zanimaš me. Lagala si me. Čak si dala nekom tvoj broj, ne poznaješ ga, zvao te je, razovarala si sa njime sat i osam minuta...- napisao je u jednom komentaru Blagojević.

Kako su nakon brutalnog napada na nesrećnu ženu otkrili poznanici Zorice i Radomira, njih dvoje su se upoznali preko društvenih mreža, a potom započeli vezu. Radomir je često na svom profilu objavljivao Zoričine fotografije, dok je u komentarima za nju mesecima imao samo lepe reči. A potom je počeo da je vređa.

Blagojević je 13. jula na Novom Beogradu presreo i Zoricu živu zapalio! Nesrećna žena je, usled opekotina koje je zadobila, preminula na VMA u Beogradu...

Blagojević se nakon zločina skrivao nekoliko dana, a potom je uhapšen u Sederevu gde je i živeo. On se tereti za krivično delo teško ubistvo na svirep način i nalazi se u pritvoru.

Radomir je Zoricu presreo u ulazu zgrade u kojoj je živela u Surčinskoj ulici kad se vraćala iz prodavnice. Prišao joj je s leđa, udario je i žena je pala. Nakon toga ju je polio bezinom iz kanistera koji je sa sobom doneo, pa je zapalio.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP