Glas Javnosti

Državljanka Srbije poginula u stravičnoj nesreći kod Gline

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Automobilom je upravljao 25-godišnji muškarac koji je usled neprilagođene brzine prešao na suprotnu saobraćajnu traku.

Saobraćajna nesreća dogodila se u mestu Gornji Viduševac na putu Glina - Topusko u kojoj je poginulo dvoje motociklista među kojima je državljanka Srbije.

Nesreća se dogodila oko 14.20 sati kod Gline.


Automobilom je upravljao 25-godišnji muškarac koji je usled neprilagođene brzine prešao na suprotnu saobraćajnu traku i udario u motocikl sisačkih registracija.

Motociklom je upravljao hrvatski državljanin (58), dok je putnica na motociklu bila državljanka Srbije (55). Od siline udarca motocikl je odbačen na travnatu površinu, dok je mladić potom udario u automobil austrijskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak.

"Izvršenim alkotestiranjem 25-godišnjeg vozača utvrđena je prisutnost alkohola od 0,47 promila. Na mestu događaja vozač motocikla i putnica su smrtno stradali, a njihova tela su prevezena u sisačku bolnicu gde će se obaviti obdukcija, dok je 70-godišnji vozač lakše povređen", navodi se iz policije.

Uviđaj je bio obavljen od strane županijske državne tužiteljke u Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku.

Vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću je uhapšen i on će nakon završenog kriminalističkog istraživanja biti predat pritvorskom nadzorniku, rekli su u policiji u ponedeljak.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR