Glas Javnosti

POBEGAO IZ ZATVORA: Dečak ubica iz Novog Sada ponovo pobegao, uhapšen pre dva dana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uhapšen pre 2 dana po treći put, pa odmah napravio HAOS!

Trinaestogodišnji Novosađanin Z.N. koji je priveden sa šesnaestogodišnjim sugrađaninom zbog sumnje da je proteklih nedelju dana počinio više pljački širom Novog Sada, predat je u nadležnost Centra za socijalni rad odakle je ponovo pobegao i odmah je počinio još jednu pljačku.


Z.N. je zajedno sa mlađim bratom V.N. (11) osumnjičen da je 14. aprila prošle godine u Tovariševu ubio Todora Šunjku (75) i oni nisu mogli biti smešteni u ustanovu zatvorenog tipa zato što su mlađi maloletnici, a to su i iskoristili da pobegnu iz Centra za socijalni rad.
Policija je utvrdila da su nakon bega maloletna braća počinila 32 krađe i pokušaja krađe a sada se Z.N. sa prijateljem sumnjiči da je počinio još najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe širom Novog Sada.

Nadležni ne znaju šta će sa maloletnim ubicama i pljačkašima

Kako nezvanično saznajemo, maloletna braća zadaju ozbiljne glavobolje nadležnima iz novosadskog tužilaštva i policije jer je zakon na njihovoj strani i ne mogu im ništa zato što su mlađi od 14 godina.


- Ovo je već izmaklo svakoj kontroli zato što je maloletnik ponovo smešten u ustanovu iz koje je već jednom pobegao a sada je to ponovo učinio za manje od 24 sata i odmah počinio još jednu pljačku. Mlađi brat mu nije ništa bolji i stvarno ne znamo šta ćemo sa njima zato što je zakon na njihovoj strani. Počine krivično delo, mi ih sklonimo sa ulice a oni pobegnu i tako u krug - priča izvor blizak istrazi koja je pokrenuta protiv maloletnog Z.N. zbog novog krivičnog dela.

Dodaje da će sigurno ponovo biti predati u nadležnost Centra za socijalni rad jer nemaju gde sa njima.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR