Glas Javnosti

CARINA PRODAJE LUKS SATOVE: Ovo su cene za 6 primeraka na licitacijji, među njima je jedan OPTOČEN DIJAMANTIMA (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Od danas na sajtu Uprave carina zainteresovani mogu da se prijave za e-licitaciju trajno oduzete robe, koju Carinarnica Beograd organizuje 2. februara 2024. godine.

Među predmetima za koje će se ovoga puta nadmetati zainteresovani kupci nalaze se oni koji nisu prodati tokom prethodne licitacije održane u oktobru prošle godine, ali i brojni novi predmeti zaplenjeni u carinskim prekršajima i trajno oduzeti pravosnažnim presudama.

FOTO: upava carine

Reč je o šest ručnih časovnika svetski poznatih robnih marki (Hublot, Rolex, Cartier) od kojih su dva primerka posebno vredna: prelepi muški Hublot Spirit of Big Bang čija je početna cena 1.890.000 dinara i ženski sat optočen dijamantima Cartier Balon Bleu za koji će licitiranje ovoga puta početi od 1.640.000 dinara.

Pored ručnih časovnika, zainteresovani će na pomenutoj e-licitaciji moći da licitiraju i za nakit (ogrlice i minđuše) poznatog brenda Hermes.  

FOTO: upava carine

Pojedine kategorije robe se izlažu prodaji zbirno, kada za nju mogu licitirati samo pravna lica (izgubljeni prtljag i poštanske pošiljke, ženska obuća, muška i ženska garderoba), kao i 12 pločica investicionog zlata za koje mogu licitirati samo pravna lica i preduzetnici registrovani za promet zlata, što je u aplikaciji jasno naznačeno.

FOTO: upava carine

Razgledanje robe koja se izlaže prodaji zakazano je za 29. januar od 10:00 do 12:00 časova u magacinu Carinarnice Beograd, ulica Rajkova bb na Bežanijskoj kosi.

FOTO: upava carine

Rok za prijavu i uplatu kaucije koji je počeo danas, ističe 30. januara 2024. godine do 24 časa, a kaucija  iznosi 30 odsto od početne cene robe za koju se licitira.Svi koji žele da učestvuju na e-licitacijama prethodno treba da se upoznaju sa opštim uslovima učešća i korisničkim uputstvom koji su dostupni kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici Objašnjenja

Glas javnosti / A06S
 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR