Glas Javnosti

BOSIKA: TUŽBA PROTIV ANE MIHALJICE – otvoreni rat države protiv dece i porodice!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Centar za socijalni rad u Novom Sadu je pokrenuo tužbu protiv Ane Mihaljice za lišenje roditeljskog prava, saopštio je Anin advokat Milan Bosika.

Predmet nosi oznaku P2 392/2024 Osnovnog suda u Novom Sadu, sudija Aleksandra Herak, isto poznata kao deo "njihovog kruga", navodi Bosika.

– To su njihovi pozivi za pregovore!!! Sada je ovo otvoreni rat države protiv dece i porodice!!! Centar za socijalni rad jednako država koja oduzima decu – objavio je Milan Bosika na svom Fejsbuk profilu.

Republika Srbija je ozvaničila saučesništvo u otmici dece svojim građanima, dakle, ovo je objava rata protiv sve dece u ovoj zemlji, poručio je advokat Ane Mihaljice.

Foto: Printscreen Facebook 

Na ovu objavu korisnici društvenih mreža reagovali su brojnim komentarima podrške Ani Mihaljici i Milanu Bosiki. Prenosimo neke od njih:

  • Ovo je čist teror kriminalizovane države nad majkom, u kom se žrtva proglašava krivcem. Ovo neće proći ovako i najbolje bi bilo za sve da se deca po hitnom postupku VRATE MAJCI!
  • Strašno! Posle svega ovo!? Čemu da se nadaju anonimni ljudi u unutrašnjosti Srbije, njih samo pojede mrak.
  • Baš “njihova” sudija da dobije predmet, slučajno sigurno nije.
  • A da ne pokrivaju prodaju njene dece?
  • Milane, verujemo svi u Vaš pravni tim da ćete smoći snage i izboriti se i sa ovim slučajem i sa ostalim slučajevima kojih ima dosta u zemlji Srbiji. Jer, ovo je nečuveno na šta su sve spremni.
  • Znači, na njen zahtev da vidi decu odgovaraju tužbom za lišenje roditeljskog prava. Tu nešto mnogo smrdi.
  • Sad, ako svi ne ustanemo, više nas neće biti - poručeno je u nekima od brojnih komentara.

Bosika je objavio i fotografiju sa Anom Mihaljicom koja je, kako navodi, nastala 8. decembra 2023. godine, kada je bila dogovorena poseta Centra za socijalni rad Novi Sad mestu gde Ana živi, a to nije stan njenog oca.

Foto: Printscreen Facebook

– Dakle, spinovanje priča o higijenskim uslovima je palo u vodu, jer je stan Aninog oca, odakle potiče sporni snimak, sniman nakon intervencije vatrogasaca. Sačekao sam sve, sada idemo dokazima na prazne priče.


Da podsetimo, za ponedeljak, 18. mart u 10 sati ispred zgrade Predsedništva Srbije u centru Beograda zakazan je novi protest građana u znak podrške majci Ani Mihaljici, sa zahtevom da joj se vrate sinovi Mihailo, Gavrilo i Rafailo, koje joj je, kako ističu, Centar za socijalni rad u Novom Sadu nezakonito uzeo 16. novembra prošle godine. 

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR