Glas Javnosti

Velja Nevolja pod punom pratnjom od 22 policijska vozila sproveden na saslušanje u Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Večeras, posle 21h, Veljko Belivuk i drugi osumnjičeni da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se tereti za ubistva, otmice, prodaju droge i iznude - iz prostorija Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije prevezeni su na saslušanje u Specijalno tužilastvo za organizovani kriminal.

Kolonu policijskih vozila sa pritvorenicima obezbeđivale su specijalne jedinice, a okolne ulice na trasi do tužilastva bile su blokirane za saobraćaj tokom prolaska transporta sa pritvorenicima.

Godinama se ime Veljka Belivuka spominjalo šapatom, a o sumnjama koja je zlodela počinio pisala je nekolicina istraživačkih novinara. Sada, kada su Velja Nevolja, njegova desna ruka Marko Miljković i dvadesetak članova organizovane kriminalne grupe koju su predvodili, iza rešetaka, informacije o njima se roje.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd.

(Glas javnosti/N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR