Glas Javnosti

TUGA U BOGATIĆU! MAJKA KRIVI KOMŠIJE: Devojčica od pet godina dočekala socijalne radnike gola sa nožem u ruci!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija iz Bogatića podnela je prijavu protiv Zorice D. (38), pevačice iz ovog grada, zbog zanemarivanja svoje dvoje dece od dve i po i pet i po godina. Kako saznajemo, radnici Centra za socijalni rad došli su do porodične kuće Zorice D. i zatekli golu i bosu decu kako žive u jezivim uslovima.

Majka pevačica

- Neko iz komšiluka je prijavio ovu porodicu, a kada su radnici došli, zatekli su stravičnu scenu. Devojčica je stajala gola sa nožem u rukama, okolo su bile polupane flaše i čaše, srča do kolena - priča naš izvor:

- Mališani su živeli u prljavoj i hladnoj kući, po podu je bio izmet dece, higijenski ulošci, pelene, kada puna prljave vode... Majka, inače pevačica, ima još jednu ćerku, koja je starija, a koju navodno vodi sa sobom na nastupe kada peva, pa se sumnja da su najmlađa deca često ostajala sama - dodaje izvor. Ova porodica nije korisnik socijalne pomoći, jer majka ima prihode, a otac radi u inostranstvu.

- Kod njih je i pre bilo intervencija, prijavljivala je Zorica muža za nasilje. Deca su upućena u hraniteljsku porodicu - navodi izvor.

Mrze je komšije

Zorica D. za medije je rekla da su optužbe neistinite i zlonamerne, jer je komšije mrze.

- Bila sam sa decom u kući i pila sam kafu. Devojčica je istrčala golišava, pa se vratila. Svi znaju da ne trpi odeću na sebi i da skine sve što joj obučemo. Ja svoju decu volim najviše i boriću se za njih do kraja - rekla je majka i dodala da je kuća uglavnom bila čista, a da su se jednom radnici centra i sami uverili u to.

(Glas javnost)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR