Glas Javnosti

SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU POMERENO: Zbog korone ODLOŽENO je izvođenje NOVOG DOKAZA koji je stigao na sud?!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2.aprila 2016 godine na nasipu u Borči, najverovatnije će biti odloženo.

Kako mediji nezvanično saznaju, jedan od članova veća koje sudi Zoranu Marjanoviću, zaražen je korona virusom i zbog toga sutra neće biti izveden novi dokaz koji je stigao u sud.

- Za sutrašnje suđenje zakazano je saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je dao. U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj jednog mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio pa ponovo uključio mobilni telefon, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - kaže sagovornik Kurira i podseća da je suđenje Marjanoviću, osim za sutra, zakazano i za 16. april.

 

Tužilaštvo Zorana Marjanovića, podsetimo, tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Na početku suđenja, Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR