Glas Javnosti

STRAVIČAN ZLOČIN NA JUGU SRBIJE: Miljan (22) može dobiti DOŽIVOTNU ROBIJU zbog sumnje da je ubio starca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilašto u Nišu je naredilo da se pokrene istraga protiv Miljana J. (22) iz Donjeg Dušnika, jer se sumnja da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

- Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je protiv okrivljenog odredio pritvor do 30 dana, kako bi se sprečilo da utiče na svedoke koje je tokom istrage potrebno ispitati, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret, čije je izvršenje dovelo do uznemirenja javnosti – saopštio je Borislav Radonjić, portparol VJT.

Miljan J. se tereti da je u njegovoj kući ubio devedesettrogodišnjeg Savu Krstića čije je telo juče pronašla policija u lokvi krvi. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je starac imao pristojnu penziju i ušteđevinu.

Foto: Facebook

Prema rečima Gordane Cvetanović, ćerke žrtve, starac je i ranije bio meta kradljivaca koji su mu iz kuće iznosili stvari, a jednom prilikom ukrali su mu ušteđevinu od 100.000 dinara, prenose mediji.

Za teško ubistvo propisana je kazna zatvora od deset godina do doživotne robije.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR