Glas Javnosti

SRBIN UBIO ĆERKU NA NJEN ROĐENDAN: Upucao je zbog izbora partnera!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nesvakidašnji zločin potresao je Italiji, a akter ubistva je srpskog porekla.

Srbin S. C. (88) ubio je svoju ćerku D. C. (61) u Padovi tokom proslave rođendana koju je organizovala nesrećna žena. Njihova tela pronađena su ispred kuće u kojoj je organizovana proslava žrtvinog rođendana.

Portal unionesarda.it piše da je 61-godišnje žena juče organizovala proslavu svog rođendana u kući u kojoj je živela sa svojim partnerom. Zapravo, reč je o rođendanskom ručku, a na listi zvanica našao se i njen otac koji takođe živi u Italiji.

Po dolasku u ćerkinu kuću, izbila je svađa između njih dvoje, po svemu sudeći ne prva. Starac je tada izvadio pištolj i upucao je, a zatim i izvršio samoubistvo. Tela su pronađena ispred kuće, kao i tragovi krvi.

Italijanski mediji prenose da je istraga koja će otkriti šta je prethodilo tragediji u toku, a za sada je poznato da je 61-godišnjakinja bila udata za poslovnog partnera svog oca. On je inače udovac i sa njom ima jedno dete.

Navode i da je mušakrac svoju ćerku upucao sa dva hica iz pištolja koji su završili u njenim grudima, a zatim je ispalio jedan u svoje grudi. Žrtvin suprug Paolo izašao je nakon što je čuo prva dva hica, a zatim je svedočio samoubistvu.

Dok se motivi ubistva i samoubistva i dalje ispituju, može se naslutiti da sukob u porodici tinja već 30 godina i da žrtvin otac zapravo nikada nije bio zadovoljan njenim izborom životnog partnera.

Ubica je rođen u Srbiji, kao i njegova ćerka, a osamdesetih godina su se preselili u Italiju. On je vodio jedan supermarket, a ćerka je sa svojom porodicom imala malu proizvodnju nameštaja od koje su svi lepo živeli.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR