Glas Javnosti

POTVRĐENO U TUŽILAŠTVU: Optužnica protiv MONSTRUMA koji je zapalio živu ženu, a drugu silovao!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Radomira Blagojevića (52) zbog sumnje da je 13. jula u Surčinu Z.K. polio benzinom i živu je zapalio, usled čega je žena preminula, kao i zbog silovanja R.N. u junu ove godine.

Blagojević se optužnicom tereti za krivična dela teško ubistvo na svirep način i silovanje, precizirala je portparol tužilaštva Irena Bjeloš. Uhapšen je nekoliko dana nakon što je zapalio Z.K. koja je 15. jula preminula u bolnici od zadobijenih povreda, teških opekotina 2. i 3. stepena. Sumnja se da je Blagojević, 13. jula čekao u hodniku zgrade u kojoj ona živi.

Kada je ušla u ulaz, krenuo je za njom i nakon kraće rasprave i njenog odbijanja da ga pusti u stan, on ju je, dok je bila okrenuta leđima od njega, polio motornim benzinom iz kanistera koji je unapred pripremio, i zapalio. Z.K. je zadobila povrede 2. i 3. stepena glave, vrata, trupa i udovi oko 3/4 tela, 87 odsto.

Usled toga trpela je bolove jakog intenziteta sve do smrti, dva dana kasnije, 15. jula.

Pored toga, Blagojević se sumnjiči i da je u junu ove godine u mestu Radinac kod Smedereva u kući svoje sestre, silovao R.N. koju je poznavao od ranije.

Sumnja u večernjim satima oštećenoj R.N. pocepao odeću, tukao je po licu, glavi i telu, a potom je silovao i opet tukao.

Žena je tom prilikom zadobila niz povreda i razderotina po telu. Optužnica protiv Blagojevića danas je podneta Višem sudu na potvrđivanje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR