Glas Javnosti

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV OCA MLADOG VIOLINISTE: Joca od siline udarca leteo 20 metara!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Protiv Zorana Vasića, oca jednog od najtalentovanijih mladih violinista, Joce (15) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći nedavno kod Zvečk, podneta je krivična prijava, prenose mediji.

U nesreći su teške povrede zadobili otac i dva sina, a najteže Jovan, koji je izleteo kroz prozor i 20 metara od automobila pao na asfalt.

Dokazi prikupljeni na mestu udesa ukazuju da bi Zoran mogao biti odgovoran za izazivanje te nesreće, jer je otpozadi udario drugo vozilo. Zbog toga se krivičnom prijavom tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Zoran je vozio automobil, u kojem su bila dvojica njegovih sinova i kako je ranije ispričao medijima, vraćali su se kući u Stubline sa svirke u Obrenovcu. Prema našim informacijama, Zoran je svojim automobilom otpozadi udario drugo vozilo, koje je bilo ispred njih i posle toga su se više puta prevrnuli i na kraju završili u jarku.

 

Vasići su zadobili teške povrede, a najteže Jovan, koji je izleteo kroz prozor i 20 metara od automobila pao na asfalt. Prema informacijama iz porodice, u bolnici su mu konstatovana povrede pluća, rebara, hematom na glavi i prelom karlice. U međuvremenu iz bolnice su izašli otac Zoran i njegov stariji sin Mirko. Vozač iz automobila u koji su Vasići udarili prošao je sa lakšim povredama.

Narednih dana u Osnovnom tužilaštvu u Obrenovcu treba da budu saslušani učesnici udesa, a utvrdiće se i da li je neko od vozača možda bio u alkoholisanom stanju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR