Glas Javnosti

PAPIĆ SUTRA NA SASLUŠANJU, preti mu ozbiljna zatvorska kazna!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Goran Papić već sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, po čijem je nalogu danas uhapšen, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će tražiti od suda da Papiću odredi pritvor. On se tereti da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, precizrala je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević. Kako se sumnja, Papić je 15. aprila 2020. godine, koristeći svoj položaj rukovodioca u SBPOK-u, posredovao da se ne izvrši službena radnja koja bi se morala izvršiti, odnosno zahtevao od tadašnjeg rukovodioca Policijske uprave za grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru, odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto.

 Mediji su preneli da je u pitanju vozilo Marka Miljkovića koji se zajdno sa Veljkom Belivukom tereti da je organizator kriminalne grupe koja se sumniči za ubistva, preprodaju droge, držanje oružja… Istoga dana vozilo je vraćeno Miljkoviću.

Papić je uhapšen u saradnji tužilaštva s policijskim službenicima MUP-a Srbije. Za krivično delo za koje se tereti preti mu zatvor do osam godina.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR