Glas Javnosti

PALA "JUGO" BANDA! Maloletnici krali "zastavine" automobile!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Protiv trojice maloletnika iz Niša starih 15,16 i 17 godina policija će podneti krivičnu prijavu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom zbog sumnje su izvršili tri teške krađe, tri krađe i jednu tešku krađu u pokušaju.

Sumnja se da su oni u januaru ove godine, otuđili dva automobila, koja su bila zaključana i parkirana ispred zgrada, kao i da su u istom periodu iz tri neobezbeđena automobila ukrali akumulatore i alate. Policija je pronašla automobile i dva akumulatora i vratila vlasnicima. Takođe, sumnja se da su oni početkom januara pokušali da otuđe još jedno putničko volilo, saopštila je policija.

Kako Blic saznaje, maloletnici su ukrali dva „juga“, a alat i opremu su takođe krali isključivo iz „zastavinih“ vozila. Oni su na području opštine Palilula ukrali dva „juga“ tako što su obili brave a potom prespojili kablove i tako startovali vozila. Potom su pokušali da ukradu još jedan "jugo" u Ulici Ljubomira Nikolića, ali nisu uspeli. Maloletnici su se „specijalizovali“ za krađe iz „zastavinih“ vozila iz koijih su krali akumulatore, bušilice, šrafilice i sve što su našli od alata u njima. Vozila nisu bila zaključana, što im je olakšalo posao, kaže naš izvor.

(Glas javnosti /Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR