Glas Javnosti

OTKRIVENI DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA: Vlasta se sam TUKAO SA 10 VELJINIH VOJNIKA, znali su da će se osvetiti i UBILI SU GA! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dugogodišnji član obezbeđenja poznatih beogradskih klubova Milorad Tomić Toša otkrio je detalje sukoba između klana Veljka Belivuka i karatiste Vlastimira Miloševića čiji je stravičan snimak ubistva potresao Srbiju.

- Sve je krenulo kad su ga pozvali na splav "Fristajler". Skočilo je na prevaru njih 10-20 i jednostavno su ga otkinuli od života. Jedva je preživeo. I od tog doba je razmišljao kako da im se osveti. Oni su to znali. Ubili su ga. Našli su im dokaze i neko ih je oslobodio. Ne bi postojala današnja hapšenja da su odležali za to ubistvo. Ne bi postojao Belivuk - rekao je nedavno Tomić za Balkan info.

Tomić naglašava da Milošević nije bio siledžija.

- Vlastu sam voleo. Radili smo zajedno u jednom klubu, posle je napredovao dosta u tom svetu i uzeo nekoliko klubova da drži. I svaki klub koji je Vlasta uzeo je funkcionisao bez ikakvih problema. Dogodi se problem i on to reši u sekundi. Ali nije bio siledžija. Nije bio neko ko maltretira ljude. Bio je enormno hrabar i enormno jak. I nije prezao ni od čega - rekao je Toša, prenosi Kurir. 

 

Vlastimir Milošević je ubijen 30. januara ujutru 2017. godine u ranim jutarnjim satima u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Ubica ga je čekao ispred zgrade.

Kad se Milošević pojavio na vratima, ubica je ispalio u njega deset hitaca iz "škorpiona" sa prigušivačem, a sedam ga je pogodilo u telo i jedan ispod brade.

Uprkos tome, Vlasta je ranjen počeo da beži, ali je zbog povreda ubrzo pao na tramvajske šine. Ubica mu je potom prišao i ispalio još šest metaka u glavu. 

Za surovu likvidaciju su bili osumnjičeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković koji je inače bio Miloševićev kum. Nakon istrage su oslobođeni jer su biološki tragovi pronađeni na mestu zločina navodno slučajno kontaminirani.

Predsednik Aleksandar Vučić pojasnio je juče da je karatista ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove.

- Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma - rekao je Vučić.

Vučić je dodao da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Joviću koji se radio svoj posao tada počinje pakao samo zato što je hapsio Veljka Belivuka. Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali rukovodioci MUP-a koji su krili njegov telefon.

Vučić je naglasio da su pripadnici MUP povezani sa mafijom počeli da ga prisluškuju čim je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi sa mesta zločina uništeni.

(Glas javnosti) 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR