Glas Javnosti

OČUH PREBIO DETE, STARLETA SVE POSMATRALA PA OTIŠLA SA PARTNEROM: Otkriveno zašto je Mirsad pretukao dečaka na Vračaru!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Mirsad M. kako se sumnja, pretukao je dečaka (8) u parku na Vračaru, dok je dečakova majka, Mirsadova partnerka, sve posmatrala. Naime, dečak je dobio batine jer se obradovao majci.

Naime, mališan je sa mamom, inače starletom, i njenim partnerom u utorak bio u parku na Vračaru u Beogradu.

- Videlo se da je dete hiperaktivno. Srećno je skakutao pored majke, radovao se što ga je izvela u šetnju, jer je ne viđa stalno, pošto on živi s bakom, a majka sa svojim dečkom. Dete ko dete. Mirsad je negodovao što mališan skakuće i umiljava se majci, opominjao ga je više puta. U jednom trenutku, zgrabio ga je za vrat, cimao ga i vukao - navodi očevidac.

- Pocepao mu je majicu. Davio ga je i oborio na tlo. Potom ga je uhvatio za kragnu majice i podigao ga sa zemlje. Majka nije ništa preduzimala. Dečak je plakao, a njih dvoje su ga ostavili tako nasred ulice i otišli.

Foto: Facebook

Dečak je kasnije, kao što je već poznato otišao u policijsku stanicu i prijavio očuha.

- To je znak da je dete inteligentno pre svega, a i drago mi je, da je znao kome da se obrati za pomoć. Deca ne treba da se plaše policije - bio je samo jedan od komentara koje smo juče čuli od njihovih komšija.

 Mirsad M. i Katarina M. uhapšeni su u utorak. On se sumnjiči za nasilje u porodici, a ona za nepružanje pomoći detetu, ali i za zanemarivanje i zlostavljanje deteta.

- Sumnja se da je ona napustila dete još u maju prošle godine, kad je otišla da živi s Mirsadom. Dečak živi s bakom, a majku povremeno viđa. Svaki put kad bi bio kod nje, Mirsad bi ga tukao i maltretirao, a ona ne bi preduzimala ništa da ga zaštiti. Detetu je bio ugrožen život - kaže izvor iz istrage.

Tortura nad detetom prekinuta je u utorak pošto je on sam otišao u policiju i prijavio nasilje.

- Povređen mu je vrat, kao i nadlaktica. Pozvan je i Centar za socijalni rad, a dečak je trenutno s bakom, koja je i do tada brinula o njemu.

- Nažalost, ništa lepo ne mogu da kažem za Katarinu. Srećom, majka joj je normalna i dobra žena, te ona vodi računa o mališanu. Ona ga vodi u školu. Vidi se da je mali živahan, pomalo nemiran, kao i svako dete - priča komšinica, koja poznaje Katarinu i njenu mamu.

- Po onom što sam mogla da vidim, nju baš nešto dete i ne interesuje. Viđala sam je svaki put u nekom čudnom društvu, kojim i nije mogla da se pohvali. Ona je kao neka starleta, nema zvaničan posao, a voli da se kreće u tim krugovima, kao da bude poznata i viđena. Mirsad M. i Katarina M. na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu negirali su krivicu, a tužilac je predložio da im se odredi pritvor.

Katarina M., kako je sama objavljivala na Fejsbuku, dečaka koga je zanemarivala dobila je u vezi sa Zoranom Brankovićem Lepim, nekadašnjim pripadnikom voždovačkog kriminalnog klana, koji je devedesetih važio za žestokog momka.

Foto: Facebook

Na Fejsbuk je često kačila fotografije iz provoda, a sa prijateljima je podelila i slike sa Ivanom Tulović, bivšom ženom Ljubiše Buhe Čumeta, prvog svedoka-saradnika u istoriji srpskog pravosuđa.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR