Glas Javnosti

NOVO SUĐENJE UBICI SA TVITERA: Neđeljko angažovao savetnika za SUDSKU MEDICINU u slučaju UBISTVA studenta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Neđeljko Đuroviću (31) danas će se opet naći u sudnici zbog ubistva studenta Miloša Mileusnića (24) spred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu 27. januara 2019.

Suđenje Neđeljku povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša treba da bude nastavljeno danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem sudskog veštaka za sudsku medicinu. Ðurovićeva odbrana je angažovala i svog stručnog savetnika za sudsku medicinu, koji će veštaku postavljati stručna pitanja.

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan. Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP