Glas Javnosti

NESREĆA NA AUTOPUTU: Radnik (55) poginuo nakon što je na njega naleteo automobil!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Danas oko 12 časova na autoputu E-75, dogodila se nesreća u kojoj je poginuo jedan radnik (55). Na njega je naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu.

- Ekipa novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć izašla je na teren, ali su kolege nažalost samo mogle da konstatuju smrt muškarca – izjavio je za Blic portparol te zdravstvene ustanove dr Zoran Krulj.

Kako se nezvanično saznaje, radnik je poginuo kada je na njega naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške, piše Blic. 

Zbog uviđaja koji je i dalje u toku stvaraju se gužve oko mosta kod Beške, a detalji u vezi sa ovom nesrećom biće poznati nakon zvaničnog saopštenja novosadske policije.

 

Podsetimo, iz JP ’’Putevi Srbije’’ ranije je najavljeno da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu "Beška", petlja Beška i petlja Kovilj.

Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Za sada nije poznato da li je poginuli radnik bio zaposlen u JP ’’Putevi Srbije’’ koje se još nije oglasilo povodom ove tragedije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR