Glas Javnosti

NADRILEKARKA OLGICA NIJE RADILA SAMA : Vlasnica LOKAL negirala SARANJU, evo šta je ODALO! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Vlasnica poslovnog prostora Jasmina T.,u kom je u Beogradu radila nadrilekarka Olgica Markanović, i vršila estetske zahvate za koje nije kvalifikovana, negirala je na saslušanju u Tužilaštvu bilo kakvu povezanost sa njom i pored dokaza o njihovoj saradnji.

Jasmina, koja se sumnjiči da je radila kao Olgičin pomoćnik, na saslušanju je rekla da niti je bila pomoćnik, niti je imala ikakve veze sa biznisom "barbi doktorke", te da intervencije nije izvodila ni sama ni sa njom, dok su se, sa druge strane, pojavili audio-snimci na kojima Markanovićeva tvrdi suprotno.

Ona je, nakon što je dobila informaciju da je neka devojka komentarisala njene tretmane i poredila njen i Jasminin rad, objasnila u audio-porukama koje je snimila kao odgovor detalje početka rada Jasmine i njihove saradnje.

Audio-poruke objavljene su na društvenoj mreži Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadrilekarstvo Srbije ? (@skup_dokaza_o_nadrilekarstvu)

-Jasmina je prvo bila moj klijent, pa je onda posle nekoliko meseci postala i polaznik, ali polaznik "plazme", naravno - rekla je.

Onda je dalje objasnila da je laser, o kome govori, usavršila nedavno i da to ne radi niko, pa će Jasmina biti jedna od retkih koja njime "ume" da barata.

-Ja sam tek prošle godine usavršila taj laser, to nema niko, Jasmina će biti među prvim devojkama koje će to imati- istakla je Markanovićeva.

Pored obuke koju je prošla u "školi" nadrilekarke, njih je povezivala i saradnja, delile su aparate, ali je i "učiteljica dovršavala radove svoje učenice", jasno je iz onoga što je Olgica dalje rekla.

-Što se nje tiče, ona naplaćuje "plazma pen", aparat čak "plazma pena" stoji sa kojim radi. Mislim oba su moja, jedan je dobila na edukaciji, a drugi sam ostavila tu, zato što ja nekad foto finiš znam da uradim, vrh nosa ili kad poravnava teksturu ja znam da uzmem "plazmu" nekad da završim -, nedvosmisleno je ispričala. 

 

A onda je, odgovarajući na komentare koje je o svom radu čula, odnosno na pohvale na račun svoje učenice, rekla sledeće:

- Ja znam čemu sam ja obučila Jasminu i šta ona radi i nema potrebe da sad to pljujem, ne pljujem, devojka radi super i sa "plazmom" i ja sam krenula da radim sa plazmom pre tri i po godine. Tako da, nije ni na izmislila ništa novo, niti sam ja izmislila ništa novo što se tiče "plazme" - izgovara Markanovićeva na snimku i nastavlja da negoduje zbog toga što osoba koja nije nije radila sa njom govori o Jasmininoj većoj posvećenosti poslu:

- Što se lasera tiče, ja uzimam drugačije impulse i lepo si to objasnila devojci na svoj način. Ja ću pitati Jasminu za ovu devojku, ne želim da svađam, samo ću pitati ko, šta, kako i zašto je napisala ovo, mislim degutantno je malo, jer kako ona može da komentariše nešto što nije probala, ne zna razliku, nije probala i jedno i drugo pa da zna. I otkud onda zna da je Jasmina posvećenija od mene, gde to piše, ne razumem, nije ona radila sa mnom pa da kaže da je Jasmina posvećenija i da može da kaže da je neko manje ili više posvećen - zaključila je osumnjičena Olgica Markanović.

 

Jasminin suprug negirao povezanost

Podsetimo, osim negiranja Jasmine T. pred zakonom, njen suprug je na dan hapšenja Olgice Markanović tvrdio da niko iz njihove porodice nema veze sa poslom nadrilekarke, izuzev što su joj iznajmili poslovni prostor u kom je otvorila salon.

- Ovo je naša porodična kuća u kojoj živimo. U dvorištu imamo poslovni prostor, bio je prazan i odlučuo sam da ga izdam, tako je Olgica došla i započela posao tu. Ne znam, zaista, bavim se građevinom, nisam iz tog sveta, iz tog posla, a nije ni moja supruga. Nismo vodili računa o tome, izdali smo joj prostor i to je sve, ne znamo ni ko joj je dolazio - rekao je tada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

Za prevaru saznao iz medija 

Uz to je objasnio da je za prevaru saznao iz medija i da je odmah nakon saznanja osumnjičenoj rekao da napusti poslovni prostor u njihovoj kući.

- Ne znam sad ni tačno kad je bilo, ima otprilike četiri meseca, iz medija sam čuo i odmah sam joj rekao da mora da napusti prostor, pa šta će mi to u kući, da se kod mene tako nešto radi, stvarno mi to ne treba - tvrdio je u razgovoru sa novinarima i rekao da se ona ni jednog trenutka od optužbi nije branila, niti se pravdala.

Olgica je uhapšena kada je pokušala da pređe srpsko-hrvatsku granicu zbog sumnje da je u svojim salonima u Beogradu i Banjaluci unakazila 11 osoba i počinila krivična dela teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

 

Protiv nje 11 osoba je podnelo prijave, a ona se na saslušanju branila negirajući navode krivične prijave. U odbrani je iznela da su usluge koje je pružala pacijentima bile "kozmetičke prirode" i da se nije predstavljala kao stručnjak iz oblasti medicine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadrilekarstvo Srbije ? (@skup_dokaza_o_nadrilekarstvu)

Nakon saslušanja Tužilaštvo je zatražilo da joj se odredi pritvor od 30 dana jer Markanovićeva nema prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije, kao i zbog okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke, ali i zbog toga što, imajući u vidu period izvršenja krivičnog dela i broj oštećenih, postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR