Glas Javnosti

MUŽ TRAGIČNO PREMINULE PREDSEDNICE SUDA U MAJDANPEKU IZNEO NOVE DETALJE: Osećala se loše, javila je da neće doći na posao!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku Gordana Milentijević (54), pronađena je juče ujutru mrtva u stanu svoje koleginice D.N. koji se nalazi u zgradi Samačkog hotela u gornjem delu Majdanpeka.

Prema nezvaničnim informacijama, sa njima u društvu neko vreme je bio i jedan nekadašnji radnik Osnovnog suda u Majdanpeku, a kako se sve odigralo i koji je uzrok tragedije znaće se nakon sprovedene istrage.

- Moja Goca je otišla kod koleginice kao i uobičajeno, ja sam znao, jer su se družile. Šta se tačno dogodilo ne znam. Poslednjih dana mi se žalila na zdravstvene probleme jer je inače kuburila sa visokim krvnim pritiskom. Koristila je terapiju, međutim, veliki pritisak na poslu je možda bio glavni okidač ovome što nas je zadesilo - rekao je njen suprug Robert za Informer.

Dodaje da je Gordana mnogo radila.

- Nije imala odmor, ljutio sam se zbog toga, radila je i proteklog vikenda, donosila je predmete koje nije stizala da završi, radila je kući. Bila je predana poslu. Imala je jako dobre rezultate. Kolege iz Višeg suda su je uvek zvale za konsultacije, a prema rezultatima u radu je bila među najboljim sudijama u Okrugu, bez ikakve mrlje u karijeri. Na mestu predsednika Osnovnog suda ovde u Majdanpeku je jako dugo - kaže suprug Robert.

Obdukcijom biće utvrđen tačan uzrok smrti.

 

Nadležni organi Policijske stanice u Majdanpeku i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja izašli su na uviđaj kako bi se došlo do tačnih informacija o tome kako se nemili događaj desio, a prema nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Negotinu nadležni sudske medicine iz Niša uradiće obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Nije se pojavila na poslu i na zakazanim suđenjima uz obrazloženje strankama, koje su preneli zaposleni, da je odsutna zbog bolesti - kaže jedna meštanka Majdanpeka koja je imala zakazano ročište.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, Milentijević je tog jutra javila svojoj sekretarici da nije u mogućnosti da dođe na posao jer se loše oseća.

 

Nakon toga već u 11 časova na telefonski poziv više nije odgovarala. Meštani Majdanpeka su u šoku i neverici.

- Juče ujutru sam je video. Nije mi bilo ništa čudno u ponašanju što bi ukazivalo da sluti na tragediju. Uredno mi se javila, kao i ja njoj, tako da sam zatečen vešću i vrlo potresen. Pogotovo što sam poznavao Gocu i njenog supruga Roberta koji mi je bio kolega - kaže jedan od poznanika porodice Milentijević Jaredić.

Gordana Milentijević biće sahranjena u svom rodnom Kragujevcu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP