Glas Javnosti

MANIJAK SA CERAKA PONOVO NAPAO: Kamere snimile PRESRETANJE još jedne devojčice! Sačekao je sa SKINUTIM PANTALONAMA (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon samo par dana od prvog presretanja devojčice na ulasku u lift, manijak sa Ceraka je ponovo pokušao da presretne novu devojčicu koja je na vreme pobegla.

Naime, na društvenoj mreži "Tviter" kruži novi snimak na kom se vidi, kako tvrde korisnici, ista osoba, koja je ovog puta presrela još jednu devojčicu, takođe na Ceraku, ispred ulaza u zgradu, što su zabeležile sigurnosne kamere.

Na ovom snimku se vidi da je pokušao da uđe u zgradu odmah posle jedne devojčice. Srećom, pa se ona vratila do vrata i rukom ih gurnula da se lepo zatvore. Manijak je prišao, već spuštenih pantalona, ali nije mogao da uđe. Ubrzo je i pobegao.

U trenutku pre nego što se devojčica okrenula od vrata, deluje kao da ga je videla, prepala se i otrčala ka stepenicama. Kako se vidi na snimku, on nosi crnu masku, crnu trenerku i jaknu tamnije boje.

Podsetimo, muškarac koji je priveden 15. marta pod sumnjom da je polno uznemiravao dve devojčice u ulazima zgrada na Voždovcu i Ceraku u Beogradu, pušten je na slobodu, pošto ga devojčice u policiji nisu prepoznale kao izvršioca krivičnog dela.

Na radnji prepoznavanja koja je obavljena u policiji, gde je između nekoliko drugih muškaraca bio i privedeni, devojčice od 11 i 13 ga nisu prepoznale kao napasnika, pa mu je ukinuto zadržavanje i pušten je na slobodu, rečeno je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U tom tužilastvu navode da se nastavlja rad na pronalasku učinioca krivičnog dela.

NE PROPUSTITE

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR