Glas Javnosti

LEČIĆ SE PONOVO OGLASIO: Ovo je atak na moj pogled na svet, NIKADA NISAM BIO AGRESIVAN NI PREMA JEDNOJ ŽENI!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Glumac Branislav Lečić, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje 2012. godine, ponovo se oglasio i rekao da će se izboriti za istinu.

Pošto je dao saopštenje za medije tvrdeći da je sve laž što je glumica rekla, poznati glumac sada tvrdi da nikada nije bio agresivan ni prema jednoj ženi. 

- Posle toga, mediji mogu da me pitaju bilo šta, apsolutno nemam problem. Ali prvo tužilaštvo, pa sve ostalo. Ja ću se izboriti za istinu, od početka do kraja. Nema govora. Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv - rekao je glumac za “Novosti” .

 

Podsetimo, glumica je dopunila iskaz koji je ranije dala nadležnima, i na saslušanju u petak iznela više detalja o tome šta se dogodilo, ali i u kakvim je odnosima tada bila s Lečićem.

- Povezao me je kolima i silovao me je u autu. Nisam mislila da ikad to može da se desi meni, posebno ne od strane čoveka kojem sam verovala. On je za mene bio autoritet u poslu. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji, ponašao se kao da ima pravo nad mojim telom - ispričala je ranije glumica.

 

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR