Glas Javnosti

Jelica DABOVIĆ otkrila NOVE DETALJE o samoubistvu mlade KOŠARKAŠICE: 'Devojka mi je pisala da se SUOČAVA SA TRAGIČNIM NASILJEM...'

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Samoubistvo mlade košarkašice Partizana šokiralo je celu Srbiju. Sada se oglasila sestra srpskih košarkašica Milice i Ane Dabović, Jelica, koja je podelila vest o samoubistvo košarkašice i otkrila detalje koji su koji su prethodili ovom tragičnom ishodu.

Jelica je između ostalog napisala da joj se košarkašica obratila i rekla da je imala problema.

– Nažalost ova devojka mi je pre mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa tragičnim nasiljem, i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi. Međutim, nije me poslušala, već je ubrzo prestala da piše, a potom i ugasila profil. Očigledno izabravši sopstveno “rešenje”. Iako na tom profilu nisu bili njeni pravi podaci, po detaljima koje mi je opisala u porukama, kristalno je jasno da je baš ona u pitanju i to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista – napisala je Dabovićeva na svom profilu i zatim uputila jasan apel:

 

– Devojke, zapamtite – ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora, osim pomisli da ćete jedino samoubistvom rešiti problem!!!! Verujem da osim zločinca koji je ovu devojčicu oterao u smrt, sigurno postoji najmanje još jedan svedok koji zna zbog čega se ovo desilo i koga će pojesti rak savesti ako nastavi o tome da ćuti – hrabro je poručila Jelica Dabović.

 

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR