Glas Javnosti

ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK RAZGOVORA LEČIĆA I ŠTAJNFELDOVE? 'Ti misliš da ja svoj KU..C MEĆEM u nekog koga NE POŠTUJEM?'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što je odjeknula vest da je glumica Danijela Štajnfeld tužilaštvu podnela prijavu protiv glumca Branislava Lečića za seksualno uznemiravanje, sada je portal Insajdera objavio i snimak za koji se tvrdi da njihov razgovor u kojem Lečić pominje i svoj polni organ.

Razgovor čija autentičnost još uvek nije zvanično potvrđena, objavio je portal Insajder a u razgovoru se vidi da je Danijela Štajnfeld bila vidno uznemirena.

Danijela: Ne sećaš se da sam plakala?

Lečić: Sećam se.

Danijela: Nisam htela da idem tamo, mislim, nisam htela da budem sa tobom nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tada sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila...

Lečić: Zašto?

Danijela: ...nepoštovano od tebe, da li ti to možeš da razumeš ili ne?

Lečić: Ja mogu da razumem ali to je velika greška. To je iskazivanje nežnosti a ne nepoštovanje, To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ku..ac usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li u opšte pojma ko sam ja?

Danijela: Znači da ne poštuješ moje ne?

Lečić: Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem, da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti.

Podsetimo glumica Danijela Štajnfeld koja je nedavno izjavila da je bila žrtva silovanja, prema pisanju beogradskih medija, u Višem javnom tužilaštvu izjavila je da ju je zlostavljao kolega glumac i nekadašnji ministar kulture Branislav Lečić!

Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu, piše portal Nova.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Na optužbe Danijele Štajnfeld oglasio se i sam Lečić:

-Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar - rekao je Branislav Lečić.

Ivana Rakočević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je da je Danijela Štajnfeld u prisustvu zamenika javnog tužioca u policiji navela identitet evenualnog izvršioca dela.

- Dalje provere su u toku, i radi se na prikupljanju dokaza -  rekla je Rakočević.

(Glas javnosti/Insajder)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR