Glas Javnosti

HAOS U KRUŠEVCU: Automobil se zakucao u banderu, prepolovljen na dva dela?!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Bagdalskom vencu u Kruševcu, došlo je do sudara dva vozila i pravo je čudo što nema teže povređenih.

Kako se za sada veruje, „mazda“ izgubila kontrolu i zakucala se u stub ulične rasvete.

Pravo je čudo kako nema teže povređenih u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva putnička vozila „reno“ i „mazda“ kruševačkih registarskih oznaka sinoć oko 22 sata na Bagdalskom vencu u Kruševcu.

Kako saznajemo, mlađi vozač „renoa“, koji je u kolima u trenutku nezgode bio sa suvozačem, nameravao je da skrene u ulicu Jovana Cvijića kada je vozilo „mazda“ u kome su se nalazile dve devojke krenuo u preticanje. Pretpostavlja se, suviše brzo.

 

-Došlo je do kontakta dva vozila, usled čega je, kako se za sada veruje, „mazda“ izgubila kontrolu i zakucala se u stub ulične rasvete - navodi izvor „Novosti“.

-Aktiviran je i vazdušni jastuk. Šteta na tim kolima je ogromna, naime stub je delom prepolovio prednji deo vozila, a uz to je i bandera potpuno izbačena iz ležišta.

 

„Reno“ je pretrpeo oštećenje sa leve bočne strane,ali prema prvim informacijama, niko od učesnika nije zadobio teže povrede. Nakon nesreće otišli su u Službu hitne medicinske pomoći. Na licu mesta izašli su pripadnici Saobraćajne policije PU Kruševac.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR