Glas Javnosti

DŽONIĆEVI SINOVI IMAJU ALIBI ZA NOĆ KADA JE UBIJENA PORODICA ĐOKIĆ: Sumnja se da su OVDE proveli kobnu noć!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Goran Džonić, koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju, priznao je krivicu. Njegovi sinovi Milan i Stefan, navodno imaju alibi za noć kada je ubijena porodica Đokić.

Naime, kobne noći kada je ubijena porodica Đokić oni su navodno radili te nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu.

- Stefan Džonić koji je pripadnik Vojske Srbije je u noći između 26. i 27. septembra bio u kopnenoj zoni bezbednosti, a drugi sin Milan Džonić koji je vatrogasac bio je u smeni na poslu. Oni su uhapšeni da bi se proverilo da li su na neki način bili upoznati sa time šta je njihov otac uradio - kaže dobro obavešten izvo "Blica". 

Podsetimo, na imanju Stefana Džonića u Moravcu pre nekoliko dana pronađeno je 43.000 evra za koji se veruje da je pripadalo ubijenoj porodici Đokić. Veći deo novca je bio zakopan u voćnjaku ispod šljive, a manji je bio sakriven u njegovoj kući, u usisivaču.

Obojica sinova su, navodno prošla poligraf u prvom krugu nakon ubistva Đokića, ali zbog težine dela potrebno je pouzdano proveriti imaju li neku vezu sa zločinom.

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova Stefana i Milana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

 

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, ubijeni su 26. septembra neposredno nakon ponoći kada su se vraćali kolima kući iz Moravca, gde su proveli dan kod Goranove majke, do Aleksinca gde su živeli.

 

Džonić i sinovi u pritvoru

Goran Džonić posle osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rešenjem sudije za prehodni postupak ostaje u pritvoru narednih 30 dana. Prema zvaničnom saoptenju portparola, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv G.Dž. i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž zbog postojanja osnvane sumnje da su su izvršili isto krivično delo. Podnet je predlog Višem sudu da svi ostanu u pritvoru kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenje javnosti. (D.I.)

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR