Glas Javnosti

DETALJI KRVAVOG PIRA U SALCBURGU: 'STALNO SU SE SVAĐALI', a pogledajte kakvu BIZARNU poruku joj je ostavio!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Osumljičeni Nenad Lazarević (26) koji je ubio svoju suprugu Dajanu (22) u Salcburgu u policiji je tvrdio da nije imao nameru da joj oduzme život.

Zločin se dogodio u nedelju uveče, u trenutku dok su u stanu bila njihove ćerke od sedam meseci i tri godine.

Kobne večeri Dajana je taman spremila decu u krevet, kada je Nenad, od kojeg je htela da se razvede, došao na vrata i tražio da popričaju.

 

-Ona ga je pustila da uđe u stan - saopštila je Nina Laubihler, portparolka policije.

Par je već duže vreme živeo odvojeno, jer su imali brojne probleme u braku, a protiv Nenada je podneta i prijava zbog nasilja.

Dajanina komšinica Milica za austrijske medije rekla je -Stalno su se svađali. Ona je bila divna, ovo je strašno što se dogodilo.-

 

Kako navode austrijski mediji, Nenad je suprugu izbo nožem nakon još jedne svađe, ovog puta posvađali su se oko razvoda. Dok su deca spavala, Nenad je u trenutku rastrojstva zgrabio kuhinjski nož i Dajani zadao ubode u predelu vrata i grudi. Potom je pozvao dadilju, koja je i ranije pazila na mališane, da dođe da pričuva decu. Pre nego što je ona stigla, Dajanino telo je sakrio u fioci od kauča, a potom je otišao u policiju i sve priznao.

-Kako je izjavio na saslušanju, on nije imao nameru da ubije suprugu - rekla je Laubihler.

Takođe, policija je saslušala i stanare zgrade koji su rekli da su žrtva i osumljičeni svako malo imali verbalno sukob. Jedan mladić koji živi na prvom spratu zgrade u kojoj se dogodio zločin istakao: "Koliko ja znam, on je već robijao."

Da situacija bude još bizarnija, pre nego što se predao policiji na Fejsbuku joj je ostavio poruku:

Foto: Printscreen

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR