Glas Javnosti

ALEKSANDAR JOVIČIĆ odbacio optužbe: Za 350.000 evra keša pronađenih u njegovom stanu tvrdi da su UŠTEĐEVINA i POKLON ZA SVADBU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Predsednika opštine Palilula Aleksandar Jovičić (34), koji je uhapšen zbog sumnje da je omogućio nelegalnu gradnju na toj opštini, na saslušanju je izneo svoju odbranu i tvrdio je da je 350.000 evra, koji su pronađeni tokom pretresa njegove kuće - ušteđevina!

Jovičić je na saslušanju negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret i rekao je da je u periodu od 2016. do 2017. godine opština Palilula podnosila najviše prijava protiv ilegalne gradnje.

On je na saslušanju rekao da je 350.000 evra u kešu koje je imao u svojoj kući - ušteđevina i pare od svadbe, piše Blic.

Jovičić je inače svoju suprugu Mirjanu oženio 2014. godine, međutim kako navodi i sedam godina kasnije uspeli su da sačuvaju "novac koji su tad dobili".

Kako za "Blic" kaže Jovičićeva advokatica Zora Dobričanin, predsednik opštine Palilula je izneo odbranu na saslušanju.

 - Izneo je detaljnu odbranu, onoliko koliko je mogao s obzirom na to da nije mogao da pročita krivičnu prijavu i nije imao uvid u dokaze pošto mu je samo predočena naredba o sprovođenju istrage - rekla je Dobričanin.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR