Glas Javnosti

DETALJI HAPŠENJA DIJANE HRKALOVIĆ: Objavljen snimak privođenja bivše državne sekretarke MUP-a na saslušanje! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati da se javi u Sektor unutrašnje kontrole (SUK) , a dva sata kasnije ona se odazvala i to u pratnji svojih advokata.

Ubrzo nakon što je stigla u SUK uručeno joj je rešenje o hapšenju, nakon čega je, zajedno sa inspektorima otišla u svoj stan gde je izvršen pretres.

„Moja branjenica Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati u SUK. Oko 17 sati, došli smo zajedno u tu službu i nedugo potom ona je uhapšena. U SUK se u tom trenutku  nalazio i Dejan Kovačević (bivši načelnik Uprave kriminalističke policije), dok je rešenje o hapšenju uručio policijski službenik I. P.. Odatle se Hrkalović uputila u stan gde je izvršen pretres koji je okončan u 19:20“, kaže advokat Nenad Tasić za Novu.

Kako saznajemo, Dijana bi uskoro trebalo da bude saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal, u prisustvu trojice branilaca. Pored Tasića, bnju će zastupati i Sead Spahović i Ahmed Delimeđac. Niko od njih nije mogao da potvrdi zbog čega je tačno Hrkalović privedena, već očekuju da će to saznati od postupajućeg zamenika tužioca.

Podsetimo, Hrkalović je danas privedena, stan joj je pretresen, a pojedini mediji prenose da je u pitanju istraga u vezi sa uklanjanjem tragova u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića. Upravo to uklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku belivuku zvanom Velja Nevolja, a od tog trenutka, iako su se znali i ranije, počinje prisno prijateljstvo njih dvoje.

U toku je saslušanje Dijane Hrkalović u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Snimak hapšenja možete pogledati klikom na link ispod: 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR