Ova priprema je brza, jednostavna a jelo je neverovatno ukusno.
svinjetina 1 kg
crni luk 1 glavica
beli luk 3 čena
šargarepa 3 komada
senf 1 kašičica
mlevena paprika po ukusu
mast 1 kasika
so po ukusu
začin c po ukusu
biber po ukusu
Meso iseći na malo veće parčiće. Posoliti i pobiberiti, pa istrljati senfom. Dodati crni i beli luk sitno iseckane, šargarepu na kolutiće, začin i crvenu mlevenu papriku. Zatim sve to staviti u kesu za pečenje. Kesu vezati pri vrhu i protresti je da se sastojci sjedine. Staviti u rernu zagrejanu na 200 stepeni i peći oko sat vremena. Zatim izvaditi pleh, rascepati kesu i vratiti na još 5-7 minuta u rernu, ako želite da vam ručak blago porumeni.
(Glas Javnosti/Super recepti Blic)