Glas Javnosti

RUČAK 'IZ KESE': Brzo i jednostavno, sa ovim RECEPTOM nema greške

Hrana
Autor: Glas Javnosti

Ovaj ručak "iz kese" idealan je za one domaćice koje ne žele mnogo da se smaraju u kuhinji.

Ova priprema je brza, jednostavna a jelo je neverovatno ukusno.

 

Sastojci:

svinjetina 1 kg

crni luk 1 glavica

beli luk 3 čena

šargarepa 3 komada

senf 1 kašičica

mlevena paprika po ukusu

mast 1 kasika

so po ukusu

začin c po ukusu

biber po ukusu

Priprema

Meso iseći na malo veće parčiće. Posoliti i pobiberiti, pa istrljati senfom. Dodati crni i beli luk sitno iseckane, šargarepu na kolutiće, začin i crvenu mlevenu papriku. Zatim sve to staviti u kesu za pečenje. Kesu vezati pri vrhu i protresti je da se sastojci sjedine. Staviti u rernu zagrejanu na 200 stepeni i peći oko sat vremena. Zatim izvaditi pleh, rascepati kesu i vratiti na još 5-7 minuta u rernu, ako želite da vam ručak blago porumeni.

(Glas Javnosti/Super recepti Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR