Glas Javnosti

Do 23. oktobra u Novom Sadu Gastronomski Festival nacionalne kuhinje 'Taste of planet'

Hrana
Autor: Glas javnosti

Na platou hale Spens u Novom Sadu otovren je peti po redu Festival nacionalne kuhinje „Taste of planet“ i do 23. oktobra će posetioci moći da uživaju u svetskim specijalitetima.

Najrazličitiji ukusi svetskih kuhinja, tradicija i kultura biće predstavljeni na platou Spensa. Prvog dana manifestacije posetioci su imali priliku da potvrde kvalitet srpske kuhinje.

Ove godine svoje specijalitete u okviru festivala prvi put će predstaviti Japan, Koreja, a tu su svakako i oni ukusi na koje smo i prethodnih godina navikli, poput Indonezije, Malezije, Crne Gore, Slovačke Republike.

Da je manifestacija od velikog značaja, kako za Novi Sad, tako i za celu Vojvodinu, potvrđuju iz Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

A kako uz dobru hranu ide i kvalitetna muzika i vesela atmosfera, otvaranje festivala upriličili su i članovi folklornog društva Folklorika.

Specijaliteti iz celog sveta, kao i tradicionalna jela karakteristična za područje Vojvodine biće dostupna u autentičnim drvenim kućicama sve do naredne subote u periodu od 15 časova.

Glas javnosti/Agoinfo.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR