Glas Javnosti

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Device će se ODLIČNO slagati sa partnerom, Vage previše IDEALIZUJU

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj mesec:

OVAN

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Marsom 6. aprila unosi više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom, što ćete oboje dočekati sa zadovoljstvom jer će vam upravo to najviše i trebati da bi se vaša emotivna veza odvijala skladno. Pojačaće se i vaša strastvenost. Na neslaganja ćete nailaziti oko zajedničkih ciljeva, što može dovesti do sukoba i negativnih emocija, piše lovesensa.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je snažna i pojačaće vašu potrebu za uživanjem u životnim zadovoljstvima, pa ćete više vremena provoditi u zabavnim aktivnostima sa partnerom. Konjunkcija Merkura sa Venerom u trećoj dekadi meseca dovešće do otvorenije komunikacije sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete poveriti nešto intimno i ojačati poverenje.

Ako ste slobodni:

Venera u sekstilu sa Marsom doneće vam osobu prema kojoj ćete osećati neodoljivu privlačnost. Između vas dvoje će se probuditi jake strasti koje će dovesti do skladnih intimnih odnosa i mnogo zabave i provoda udvoje. Odgovaraće vam ovakva situacija i nećete insistirati na ulasku u ozbiljnu vezu. U trećoj dekadi aprila će Venera praviti konjunkciju sa Uranom, što može označiti početak slobodne veze koja će vam doneti nova iskustva u ljubavi i ispuniti vas zadovoljstvom.

Stariji Ovnovi će uživati u zabavnim aktivnostima i ući će u slobodnu vezu punu erotskog naboja sa osobom koja će uživati da ih pravi ljubomornim. Krajem meseca ćete prekinuti taj odnos i započeti avanturu sa osobom slobodnog duha.

BIK

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Marsom u prvoj dekadi aprila omogućiće vam više intimnih trenutaka sa voljenom osobom. Vaše strasti će biti pojačane na zadovoljstvo vašeg partnera. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam sukobe sa partnerom zbog toga što ćete više pažnje poklanjati prijateljima pod izgovorom kako imate previše posla. Izbegavajte neiskrenost.

Mars će u drugoj polovini aprila praviti trigon sa Jupiterom i motivisaće vas da uložite sve raspoložive resurse u ostvarivanje zajedničkih ciljeva, što će poboljšati vaš odnos sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti i vodićete iskrene i otvorene razgovore. Mars u trećoj dekadi aprila ulazi u znak Raka i donosi vam teškoće u dogovorima.

Ako ste slobodni:

Prva dekada aprila donosi vam uzbudljivu avanturu sa osobom koja će vas već pri prvom susretu snažno privući i čijem šarmu nećete moći da odolite. Uživaćete u intimnim odnosima ali će to kratko trajati jer ćete ubrzo otkriti da vas vaš novi partner vara i da održava veze sa još nekolicinom osoba. Prekinućete ovu vezi i u drugoj polovini aprila upoznaćete nekog novog s kim ćete početi da se viđate ali ćete uvideti da različito razmišljate, što će ometati vašu komunikaciju i dogovore.

Stariji Bikovi će biti uvučeni u odnos koji će biti nabijen erotskim nabojem ali će u isto vreme da im donosi neprijatne scene u vidu ljubomornih ispada i laži. U vezu nećete ulaziti ali nećete prekinuti viđanje i intimne odnose sa tom osobom.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Venera će 10. aprila praviti sekstil sa Jupiterom i donosi vam provode sa prijateljima, izlete sa voljenom osobom i lepe zajedničke trenutke gde ćete moći da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Sekstil Sunca sa Jupiterom probudiće u vama vrline i voljenoj osobi ćete pružati najbolji deo sebe, podršku i inicijativu za zajedničke aktivnosti i zabavu.

Mars i Merkur će u drugoj polovini aprila praviti skladne aspekte sa Jupiterom, što će vas motivisati da unesete više strasti i dinamike u vašu emotivnu vezu, na zadovoljstvo voljene osobe. Imaćete konstruktivne predloge kako da unapredite vaš odnos, koje će vaš partner prihvatiti. Dobro ćete se razumeti oko svega i usmerićete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Tokom aprila će vam se pružiti mogućnosti da upoznate osobu sa kojom biste

mogli ući u skladnu emotivnu vezu. Vaš potencijalni partner dolazi iz daleka ili ćete se upoznati preko društvenih mreža ili sajtova za upoznavanje. Već na početku ćete primetiti da se dobro razumete, da možete otvoreno da razgovarate o svemu i da delite zajednička interesovanja. Najviše ćete se slagati u vezi potrebe za kretanjem i razgovorima. Započećete slobodnu vezu na daljinu do kraja meseca.

Stariji Blizanci će započeti intenzivan kontakt sa osobom koju su upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja ne živi u istom mestu. Provešćete jedan vikend zajedno koji će vas zbližiti i započećete vezu koja će biti slobodnog tipa.

RAK

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Saturnom u prvoj polovini aprila doneće vam slaganje sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Dobro ćete se razumeti i tragaćete za rešenjima kako da prevaziđete situacije koje unose napetost i teškoće u vaš odnos. Potrebno je da budete iskreni i da jasno stavite do znanja voljenoj osobi šta vam smeta u vašem odnosu. To će vam doneti stabilnost.

Merkur će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Jupiterom i Marsom i donosi vam više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu što će vam omogućiti da se angažujete oko unošenja nečeg novog u vašu vezu. To će vam doneti više sklada i razumevanja. Kvadrat Merkura sa Plutonom dovešće do različitih pogleda na zajedničke ciljeve i zahtevaće kompromis.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je neko s kim ćete moći da ostvarite iskrenu komunikaciju, dobro razumevanje i s kim ćete moći da radite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Takvu osobu možete upoznati kroz poslovne aktivnosti i kontakte. Obratite pažnju na nekog ko vam je uvek od pomoći i ko ima jak osećaj odgovornosti. Budite pažljivi da ne donosite ishitrene odluke i da vas ne obuzmu prejake strasti. U trećoj dekadi aprila možete neočekivano započeti vezu ali neće biti lako da je održite.

Nešto stariji Rakovi upoznati osobu sa kojom će sarađivati na zajedničkom projektu i koja će u početku da se postavi prijateljski prema njima ali će kasnije doći do obostranih simpatija. Avantura je lako moguća ali ne i ulazak u vezu.

LAV

Ako ste u vezi:

Venera će 10. aprila praviti sekstil sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i doneće vam dugo očekivani sklad i podršku u odnosima sa voljenom osobom. Provešćete vikend zajedno na izletu ili putovanju na mesto gde ćete moći da budete posvećeni jedno drugom, što će vas ispuniti zadovoljstvom. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja.

Trigon Marsa sa Jupiterom u drugoj polovini aprila doneće vam intenzivno druženje sa zajedničkim prijateljima i niz zajedničkih aktivnosti u kojima ćete vaš partner i vi uživati. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i bićete puni inicijative kojom ćete vašem partneru ulivati poverenja i sigurnost. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju i obećanje.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade aprila upoznaćete osobu koja će vas na prvom susretu neodoljivo privući svojim ličnim kvalitetima. U početku ćete praktikovati poneki zajednički izlazak i svakodnevnu komunikaciju. Saznaćete kako vas interesuju slične teme i u svemu ćete se dobro razumeti. Povezivaće vas veći broj zajedničkih prijatelja. Bićete otvoreni za slobodnu vezu koju ćete započeti u trećoj dekadi aprila. Postoje šanse da vaša veza postane ozbiljna vremenom.

Nešto stariji Lavovi će uživati u druženju i zabavi i neće biti zainteresovani da se vezuju. Dopašće vam se osoba koja je dinamične prirode i intelektualni tip i sa kojom ćete ući u avanturu bez obaveza. Očekuje vas dobar provod i intima.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam u prvoj polovini aprila više sklada u odnosima sa partnerom i moći ćete da poboljšate vašu vezu tako što ćete biti otvoreniji na potrebe i predloge voljene osobe. Bićete spremni da pružite podršku i pokažete više inicijative. Pružaćete najbolje od sebe, kako sa emotivne strane, tako i kroz dokazivanje reči na delima.

Druga polovina aprila pokazaće se produktivnom za ostvarivanje zajedničkih planova i ciljeva, zahvaljujući trigonu Marsa sa Jupiterom. Vaš partner i vi ćete se u svemu odlično slagati i bićete uspešni u svemu gde udružite snage. Ovaj period vam je pogodan za planiranja, dogovore, ulepšavanje zajedničkog prostora i imaćete više vremena za intimne trenutke.

Ako ste slobodni:

April vam donosi mnogo zabave i susreta sa osobama koje će vas privući svojim ličnim kvalitetima, vedrinom, pokretačkom energijom i emotivnom toplinom. Od više osoba koje ćete upoznati, izdvojiće se jedna sa kojom ćete početi spontano da se viđate i provodite vreme u prijatnim razgovorima i zajedničkim akcijama, bez plana da dođe do emotivne veze. U drugoj polovini meseca će spontano doći do obostranih simpatija i osećanja. Bićete srećni i ispunjeni.

Nešto starijim Devicama će se ispuniti želja da upoznaju osobu sa kojom će moći da se bave zajedničkim aktivnostima i da u isto vreme budu u emotivnoj vezi. Imaćete pored sebe nekog s kim sve vreme možete biti zajedno i u svemu uživati.

VAGA

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Marsom u prvoj dekadi aprila doneće vam mogućnost da odete na vikend putovanje sa partnerom gde ćete moći da se posvetite jedno drugom u potpunosti i uživate u intimi. Vaša strastvenost će biti pojačana, što će vašem partneru odgovarati. Sekstil Venere sa Jupiterom će vam doneti mnogo zajedničke zabave i razmenu iskrenih osećanja.

Kvadrat Marsa sa Neptunom će vas činiti nepoverljivim i sklonim da idealizujete partnera, da imate velika očekivanja, što će dovesti do prolaznih razočaranja. U drugoj polovini aprila Mars će praviti trigon sa Jupiterom, što će vam doneti zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom koje će vas zbližiti i uneti sklad u vašu vezu. Jedno drugom ćete biti podrška.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vas duže vreme privlači će se ponašati nezainteresovano, što će na vas delovati izazovno i uložićete više napora kako biste joj privukli pažnju. Bićete razočarani kada shvatite da vaše želje neće biti ostvarene i povući ćete se. Nakon toga ćete upoznati nekog ko će vam otvoreno prići i pokrenuti vas iz stanja tuge i neraspoloženja. Nakon prijatnog i dinamičnog vikenda koji ćete provesti zajedno u drugoj polovini aprila, započećete skladnu emotivnu vezu.

Starije Vage će biti privučene osobom sa kojom će započeti tajnu vezu ali će se to pretvoriti u kratku avanturu koja ih neće činiti zadovoljnim, pa će prekinuti ovaj odnos. U trećoj dekadi aprila počećete da se viđate sa osobom sličnih intereso

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Marsom na početku aprila pojačaće vašu strastvenost, što će prijati vašem partneru jer ćete imati više volje za zajedničke intimne trenutke i umećete da svog partnera podržite i pokrenete na akciju. Kvadrat Venere sa Plutonom će dovesti do preteranih strasti i izazivaće posesivne i ljubomorne ispade. Izbegavajte svađe i sukobe.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika i vaše polje ljubavi, što će vam doneti stabilnost i sklad u emotivnoj vezi. U trećoj dekadi ćete uneti nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će još više doprineti bliskosti ali ćete se u isto vreme susresti sa prolaznim zahlađenjem i sumnjom zbog kvadrata Venere sa Saturnom. Ubrzo ćete prevazići teškoće.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi susret sa osobom koja će vas privući fizički i sa kojom ćete ostvariti strastven intimni odnos bez obaveza, što će vam u potpunosti odgovarati. Ovakva vrsta veze može da potraje duži period ali nećete planirati ništa ozbiljno jer još uvek niste spremni da se vezujete, a da vaš partner nije osoba koja želi stabilnu i dugu veze. Treća dekada aprila doneće vam preispitivanje vaših osećanja. Shvatićete da neka razočaranja iz prošlosti još niste preboleli.

Stariji Škorpioni će provoditi vreme sa osobom sa kojom se viđaju povremeno, a sa kojom će odjednom postati bliski. Spontano ćete započeti intimni odnos ali ćete za sada na tome i ostati. Više će vam odgovarati avantura od ulaska u vezu.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Ulazak Merkura u znak Ovna na početku aprila doneće vam više zabave i mnogo dinamike koja će i vama i vašem partneru prijati. Jedno drugome ćete pružati pozitivne podsticaje. Razgovaraćete o ozbiljnim temama i dugoročnim zajedničkim planovima. U vezi toga ćete se dobro razumeti i odlično ćete se složiti. Pridržavaćete se dogovora.

U drugoj polovini aprila će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da prevaziđete neke nesuglasice i nesporazume od ranije, da jasnije sagledate šta želite u vašoj vezi, šta očekujete od partnera, a zatim ćete se potruditi da to i ostvarite. Unećete nešto novo u vaš odnos, što će doprineti boljem slaganju i usmerenju ka novim zajedničkim ciljevima.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo da osobom koja je dinamična, avanturističkog duha, stalno u pokretu i puna energije, a uz to i strastvene prirode. Između vas će doći do obostranih simpatija i počećete da se viđate, izlazite i ubrzo ćete uži i u intimne odnose. Vaš novi partner će na vas delovati vrlo pozitivno i pokretaće vas na konstruktivnu akciju. Kako ste i sami vatrene prirode, biće vam lako da držite korak sa voljenom osobom i da jedno drugog pokrećete.

Nešto stariji Strelci će biti otvoreni na avanturu i neće insistirati na ozbiljnoj vezi. Upoznaćete osobu koja će biti upravo ono što vam je trenutno potrebno, a to je neko s kim ćete moći da se krećete, imate zajedničke aktivnosti i strast.

JARAC

Ako ste u vezi:

Pokazaćete više interesovanja za partnerove planove i složićete se sa predlozima o uređenju zajedničkog doma, u čemu ćete zajedno učestovati. Iskoristićete slobodno vreme za zajednički vikend u prirodi, gde ćete moći da se bar malo isključite od svakodnevnih obaveza i svega što vas opterećuje.

Posvetićete to vreme jedno drugom i opustićete se.

Treća dekada aprila vam donosi više zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Konjunkcija Venere sa Uranom će vam omogućiti da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, da primenite više kvaliteta u svom pristupu, kao i da pronađete nova zajednička interesovanja. Voljenoj osobi ćete pružati više osećanja, što će biti pozitivna promena u vašem pristupu.

Ako ste slobodni:

Prva polovina aprila donosi vam manje aktivnosti i izlazaka. Više vremena ćete provoditi kod kuće, a kontakte ćete imati najvećim delom preko društvenih mreža. Prijaće vam da se povučete i smanjite kontakte sa drugima. Od sredine aprila, sa ulaskom Venere u znak Bika, počećete više da izlazite i bićete puni pozitivne energije, raspoloženi za zabavu. Upoznaćete osobu sa kojom ćete pronaći mnogo zajedničkog, zaljubićete se i započeti vezu koja bi mogla da postane ozbiljna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će preko bliskog prijatelja upoznati osobu sa kojom će u početku voditi zanimljive razgovore, odlaziti na zajedničke izlete i sportske aktivnosti, da bi u trećoj dekadi aprila započeli uzbudljivu avanturu. Bićete zadovoljni.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Prva polovina aprila donosi vam odlično razumevanje sa voljenom osobom i dinamičnu ali prijatnu komunikaciju o zajedničkim potrebama. Složićete se oko zajedničkih planova. Sekstil Sunca sa Marsom omogućiće vam više zabave i otkrićete koliko možete da se opustite i uživate sa voljenom osobom u onome što oboje volite da radite kada ste zajedno.

Sunce će sredinom aprila praviti sekstil sa Jupiterom i bićete na istim misaonim talasima sa partnerom, što će vam omogućiti da se razumete bez mnogo reči. Jedno drugom ćete pružati podršku i unećete više radosti i smeha u vaš odnos. Nakon 19. aprila kada Sunce uđe u znak Bika posvetićete se više vašoj porodici i uređenju zajedničkog doma.

Ako ste slobodni:

Prva polovina aprila vam donosi sklonost ka preteranoj idealizaciji osobe u koju ste zaljubljeni, nakon čega sledi razočaranje kada shvatite da između vas neće biti ništa jer vaša simpatija ima nekog s kim je u bliskoj vezi. U drugoj polovini aprila ćete upoznati nekog ko će umeti da vas pokrene i nasmeje i ko će vam pružiti iskrena osećanja. Vaš novi partner će umeti da odgovori na vaše emotivne potrebe i ubrzo ćete započeti emotivnu vezu koja će vas ispuniti srećom.

Nešto starije Vodolije će biti neodlučne, nesigurne i sklone povlačenju i predrasudama u pogledu osobe koja im se dopada. Kada vam vaša simpatija pokaže naklonost i uzvrati na vaše udvaranje, pokazaćete svoje kvalitet i započeti vezu.

RIBE

Ako ste u vezi:

Venera i Sunce će u prvoj polovini aprila praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Imaćete vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu, što će vama i vašem partneru omogućiti da se opustite, poboljšate bliskost i komunikaciju, kao i da uvidite prave vrednosti vašeg odnosa. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe.

Trigon Marsa sa Jupiterom u drugoj polovini aprila uticaće povoljno na vaše porodične odnose i uz podršku voljene osobe ćete pristupiti uređenju zajedničkog doma. Sekstil Merkura sa Jupiterom će vam doneti obostrano razumevanje i slaganje oko zajedničkih planova i ciljeva. Jedno drugom ćete se više poveravati, što će uneti stabilnost i sklad u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

U drugoj dekadi aprila ući ćete spontano u intimne odnose sa osobom sa kojom se odnedavno viđate i koja vas duže vreme privlači. Odgovaraće i vama i vašem novom partneru da vašu vezu jedno vreme držite u tajnosti i da provodite vreme zajedno, daleko od pogleda drugih. To će vam omogućiti da se bliže upoznate. Otkrićete da se dobro razumete i da možete otvoreno i iskreno o svemu da razgovarate, pa i o nečem o čemu ne biste razgovarali sa većinom bliskih osoba.

Nešto starije Ribe će uspeti da se dovoljno zbliže sa svojom simpatijom i započeće emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom, kako na polju emocija, tako i u međusobnoj komunikaciji. Jedno drugom ćete umeti da ispunite potrebe i želje.

 (Glas javnosti/Stil.Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR