Glas Javnosti

PUN MESEC U VODOLIJI donosi pojačanu energiju!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Pun Mesec u Vodoliji donosi nam nepredvidive obrte. U narednom period, počevši od 3. avgusta, mnogi od nas oslobodiće se stega i okova, sputanosti i svih ograničenja koja su nas gušila.

Počevši od ponedeljka, 3. avgusta, u 17 i 56 sati, kada je bio pun Mesec na 11′ Vodolije, nailazi energija nepredvidivosti i neočekivanosti zbog izloženosti uticaju Urana u znaku Bika. Vodolija je sama po sebi hirovita, buntovana, a Uran će dodatno pojačati i energije. Zato u narednom periodu možemo očekivati promene koje ne možemo izbeći i zaustaviti.

Nemir unutar nas vuče nas napred u neizvesno, po cenu toga da iza sebe ostavimo sve ono što nam otežava napredak. Ovo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše. Put koji nam predstoji jeste put slobode. Važne odluke donesite u miru i dobro razmislite pre nego što nešto izgovorite i pokrenete se. Neki odnosi bi se mogli naglo prekinuti, a drugi formirati uz veliku dozu uzbuđenja. Ali lako je moguće da novi spojevi imaju munjeviti predznak.

Merkur u Raku postavio se tačno nasuprot Saturna, što ukazuje na potrebu da oslobodimo svoj um teških misli i nemogućnosti koje nam postavlja zbog straha i nesigurnosti. Ovo je simbol i poslovnih i porodičnih promena i odluka koje će zahtevati da se reše neke sporne situacije iz prošlosti. Budite jači od sumnji i strahova koji proizlaze iz vašeg uma.

Mars u Ovnu budi pobednički i takmičarski duh, daje nam hrabrost i inicijativu, ali i on je nestrpljiv, sve bi sad i odmah. Šta nam još donosi pun Mesec u Vodoliji, pogledajte u videu:

(Glas javnosti/Glossy)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP