Glas Javnosti

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE SE DO KRAJA GODINE LUDO ZALJUBITI: Evo koga čeka TAJNA veza!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Evo koji znakovi će se ludo zaljubiti do kraja 2021. godine.

Ribe
Vama se za preostalih nekoliko meseci do kraja godine priprema veliko ljubavno iznenađenje. I Jupiter će krajem godine ući u vaš znak a on u astrologiji ima značenje velike sreće.To će biti jaka i ozbiljna ljubavna priča.

Pošto vam dolazi i upeh na poslu možete da očekujete da se ljubav baš desi na poslu ili preko posla ili preko nekog prijatelja sa posla. Vi samo treba da se opustite i da lepom i laganom energijom malo pomognete univerzumu da vam pošalje ljubav u život! Zatim sledi

Strelac
Vi ste proteklih godina imali malo teži emotivni period. Bilo je dosta pogrešnih osoba u vašem životu. Puno ste davali, a malo dobijali. Vama se sada emotivni život menja iz korena. Kao i Ribe i vi ćete osetiti blaogodet Jupitera u Ribama. S tim što će vam se njegova energija odraziti početkom godine i osećaćte je dokle god Jupiter bude u znaku Riba

Do kraja godine vi upoznajte osobu sa kojom možda u početku bude i i neki oblik tajne veze. Kako vreme bude prolazilo vi ćete uvideti da ste doživeli ljubav o kakvoj ste sanjali. Sve to dobija još jači epilog možda i brak kada osetite energiju Jupitera .

 

Škorpija
Vama će se do kraja godine posložiti emotivne "kockice". Oni koji su vezi sada će napokon biti na prekretnici sve ili ništa. Sada ste svesni sebe i tačno znate i osećate kojim putem želite da vam se ljubavni život razvija. Oni koji su slobodni neka se pripreme na veliki talas strasnih i jakih emocija.

Osoba koja vam ulazi u život je jaka, strasna i veoma mudra, osoba sa velikim životnim iskustvom. Vaš susret, a posle i veza i zajednički život je obojena onim osećajem kao da ste čitav život čekali baš tu osobu kao i ona vas. Vrata sudbine se otvaraju i lagano zakoračite!

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR