Glas Javnosti

HOROSKOPSKI ZNACI KAD DOBIJU AUTORITET: Strelčevi užasno BAHATI, a Ovnovi bučni i NESTRPLJIVI

Astrologija
Autor: Glas javnosti

O tome kako će izgledati vaš odnos sa pretpostavljenim licima i autoritetima, detaljnije informacije daće vaš lični horoskop. Ipak, ako malo obratite pažnju i saznate u kom znaku je rođena osoba koja vam je nadređena, pomoći ćete sebi tako što ćete biti bar jedan korak ispred njenih očekivanja.

Ovan

Pred vama je brza, bučna i nestrpljiva osoba. Često se smeje, šali, ali isto tako posao drži u malom prstu. Ako ste spori i neuhodani, imaćete mnogo problema s njim. Ne dodvoravajte se već ubrzajte tempo i obaveze završavajte odmah, bez odlaganja.

Bik

Mislićete da je pred vama dobričina koja ni na šta ne reaguje. Oko njega je opuštena atmosfera, mnogo humora i muzike. Vodite računa - on se retko suprotstavlja nadređenima, pa će vas tako, ako je neophodno, bez problema pustiti niz vodu i uručiti vam otkaz.

Blizanci

Može da vas preplaši njegova brzina, naročito kad primetite da radi po nekoliko stvari odjednom. Ako vas kritikuje, ne primajte to previše lično, jer će vam se možda već sutradan obratiti sa pohvalom.

Rak

Pre svega morate znati da on, bez obzira na poziciju, ne pripada poslovnom svetu. Radi jer mora da izdržava porodicu, tako da mu je posao nužno zlo. Korektan je i pošten šef, ali i nervozan, a nekada i zlopamtilo. Očekuje urednost, disciplinu i tačnost. Od radne sredine pokušava da napravi porodičnu atmosferu. Ako vam je nešto potrebno, samo zaplačite - on će vam sve omogućiti. 

Lav

Vi ste podanik u njegovom carstvu. Ako posedujete sposobnosti koje njemu imponuju i ako umete da mu laskate, za vas u toj firmi neće biti zime. Ipak, budite spremni na to da će zasluge za vaš rad dobijati on. Da bi vas prihvatio, morate da mu se divite. 

Devica

Budite savršeni i bićete omiljeni. Pošto je to nemoguće, onda se na vreme pripremite da će vas kritikovati za svaku sitnicu. Ako mislite da ćete nešto improvizovati i na taj način njemu podmetnuti, grdno se varate. Ovo je šef koji ne prašta greške. Ako uspete da mu se dokažete, budite spokojni jer će vas pošteno nagraditi, ali ni tada se ne uljuljkujte jer koliko sutra vas može nagraditi. 

Vaga

Na prvom mestu važno je da budete tihi, pristojni i kulturni. Ovo je čovek koji voli da se konsultuje sa svima, od kafe-kuvara do direktora. Neodlučan je, ali kada donese odluku, njegova reč je poslednja. Tamna strana njegovog karaktera je impulsivnost, pa vodite računa da ga ne dovedete do toga.

Škorpija

Od njega nećete ništa sakriti. Intuitivan je, a iznad svega najviše mrzi laž. Prema tome, najbolje je da ne pokušavate da ga šarmirate, već se odmah prihvatite posla. Budite sigurni da on sve vidi - i kada ste došli, i gde ste pošli, kao i koliko ste uradili. Isto tako, ne sumnjajte u to da neće birati sredstva da vam se osveti ukoliko mu se učini da mu ne mislite dobro. 

Strelac

Možda će vam se, u prvom trenutku, učiniti da je njegova vedrina pravi melem za radnu atmosferu, a onda će vas šokirati moguća bahatost kada vam bude saopštavao šta misli o vama. Prave strategije nema, ili ga trpite takvog kakav jeste, ili - bežite. 

Jarac

Pred vama je oličenje autoriteta. Strog i hladan izgled, naizgled je nezainteresovan za ono što radite. Budite sigurni da on drži sve konce u svojim rukama, jer u pitanju je osoba koja je rođena za to. Pošto je, iznad svega, konzervativan, ako želite njegovu naklonost, svoj stil oblačenja i ponašanja prilagodite strogim poslovnim kodovima. 

Vodolija

Jedna reč najbolje opisuje ovog šefa, a to je - nekonvencionalnost. Dakle, on je osoba koja je pukim slučajem na tom radnom mestu, a vi ćete najbolje proći ako ste iskreni, a uz sve to i kreativni. Od njega možete očekivati - neočekivano. Ipak, veoma ceni grupni rad i prijateljski odnos, pa tako, ako proceni da ste timski igrač po njegovoj meri, spremite se na privatno/radna druženja i poslovna putovanja.  

Ribe

Teško ćete pratiti ovakvog šefa jer i on sam sebe teško shvata. Ako je u fazi kreativne ćutnje, pustite ga i ne dirajte ga, jer, nakon toga stići će faza neverovatnog entuzijazma i raspoloženja. Odluke donosi srcem i previše je bolećiv na tuđu patnju. Zbog toga će vam, možda, biti teško da prihvatite veliki broj nesposobnih saradnika kojima je okružen. Oni su tu jer je njemu tako teško da nekome kaže - ne. Osim toga, s druge strane, može biti veoma manipulativan. Zbog toga nikada nemojte da ga držite za reč.

(Glas javnosti/Novosti Magazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR