Glas Javnosti

Raskrinkavanje korupcije javnih izvršitelja, advokata i sudija

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dana 14.03.2024. navedene tekstove smo prosledili svim javnim izvršiteljima, kako bi dostavili svoje mišljenje, sugestije ili predloge, odnosno svoje vidjenje problematične situacije.

Medijska kuća Glas javnosti prikupila je podatke o kršenju člana 300. zakona o izvršenju i obezvešenju, od strane advokata, sudija i javnih izvršitelja, a čime je pričinjena ogromna materijalna šteta državi.

S tim u vezi na portalu Glasa javnosti objavljeni su tekstovi:


Dana 14.03.2024. navedene tekstove smo prosledili svim javnim izvršiteljima, kako bi dostavili svoje mišljenje, sugestije ili predloge, odnosno svoje vidjenje problematične situacije.

Međutim, javni izvršitelji se nisu odazvali našem dobronamernom pozivu, njihova reakcija je izostala čak i u vidu demantija iz čega možemo izvesti zakljačak da su navodi o kojima smo pisali tačni. Javni izvršitelji nosioci javnih ovlašćenja nisu imali da kažu ništa na iznete navode kojima se se direktno inkrimininišu. Da li to znači da korupcija javnih izvršitelja postoji i da je dozvoljeno od ministarstva pravde?!

Navedeno saznanje pokreće niz drugih pitanja:

Predsednik Komore javnih izvršitelja, Bojan Kostić  nije demantovao navode već ih je potvrdio... možda zbog svog predhodnog priznanja?!

Dokle seže njegova
uloga u kriminalnim radnjama trebalo bi minitarstvo pravde da utvrdi?!

Ministarstvo pravde nema demanti na činjenice iz saopštenje javnog izvršitelja Jelene Radovanović?!

Ko i zašto štiti i skriva javne izvršitelje umešane u ovaj kriminal?!

Koje su razmere korupcije?! Ko i u kojoj meri organizovano sa javnim izvršiteljima krade državu?

Na kraju. Javno pitamo nadležne organe Republike Srbije pokrenu istragu i ispitaju dokaze i učesnike korupcije i utvrde kolika je šteta države?! I o tome obaveste javnost Srbije.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Svetlana u 28.03.2024 15:20:59 h
     0 
Imate li pojma šta radi izvršiteljka Biljana Djerić i njena pravnica u Pančevu ! ! Ispitajte malo!!!!!!!!!!