Glas Javnosti

Tim iz Premijer lige se uključio u trku za Samardžića

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Izgledalo je da je transfer srpskog reprezentativca u Napoli gotova stvar, ali se, baš kao i ovog leta, kada je bio pred potpisom za Inter, situacija iskomplikovala.

Napoli je u novogodišnjoj čestitki svojim navijačima objavio sliku Lazara Samardžića, delovalo je će fudbaler Udinezea na jug Italije, ali je transfer daleko od gotovog.

Pregovori su se odužili, što je iskoristio Brajton, koji nikada nije skrivao da mu je Lazar jedna od želja. Kružile su priče još prošlog leta, ali je klub sa Ameksa sada preuzeo konkretne korake i poslao Udinezeu ponudu od 20 miliona, uz još pet kroz bonuse, baš koliko je i Napoli nudio.


Ipak, situacija je daleko od razrešenja, a čini se da će glavnu reč na kraju imati Mladen, Lazarov otac, koji je i najzaslužniji što nije došlo do Samardžićevog prelaska u Inter na startu sezone. Čini se da će visina provizije, bonusi, kao i prava na marketinšku zaradu na kraju odlučiti da li će Samardžić krenuti put juga Italije ili Engleske.

Srpski vezista je ove sezone odigrao 17 mečeva za Udineze, a na njima je postigao dva gola i upisao isto toliko asistencija.

Podsetimo, Samardžić nije jedini Srbin za kog se Brajton raspitivao ove zime, pošto se početkom 2024. pojavila vest da su "galebovi" željni da u svojim redovima vide i Strahinju Pavlovića.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR