Glas Javnosti

Legendarni fudbaler Barselone postaje trener

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pre oko godinu dana Džerard Pike je završio fudbalsku karijeru. Sada je Španac doneo novu bitnu odluku u životu i saopštio je javnosti.

Legendarni fudbaler Barselone, Đerard Pike, vraća se fudbalu. Saopštio je to putem društvenih mreža, tačnije preko X-a (bivši Tviter):


"Nova je godina i nakon pažljivog razmišljanja odlučio sam da se vratim fudbalu", napisao je Pike na X-u."

"Puno mi nedostaje. Ovaj put to neće biti kao igrač, nego kao trener. Više detalja ću podeliti krajem sedmice", dodao je on.

Podsetimo, igračku karijeru je Đerard Pike završio krajem 2022. godine, nakon što mu bivši saigrač, a sada trener Ćavi Ernandez, nije davao mnogo prostora za igru.


Hoće li biti trener Barselone?
Biranim rečima Pike se oprostio od fudbala i od Barselone. Međutim, tada je najavio i da će se jednog dana vratiti.


Da li je došao trenutak za to?
"Trenutak je da završim ovu fazu svog života. Uvek sam govorio da posle Barselone neće biti drugog kluba i tako će biti", rekao je tada Pike, dodavši:

"Postat ću redovni fan. Navija ću za tim. Svoju ljubav prema Barsi prene ću na svoju djecu, kao što je moja porodica uradila sa mnom. I znate me, pre ili kasnije, vrati ću se."


Čini se da je održao reč. Međutim, trenutno se još uvek ne zna da li će doći u Barselonu ili će se naći na klupi u nekom drugom, manje renomiranom klubu.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti



Glas javnosti/U01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR