Glas Javnosti

ŠEST KOMADA OD INTERA, REMI SA ĐENOVOM, KRAH PROTIV EMPOLIJA: Mihajlović razočaran kao nikad u životu! `Kriv sam`!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Loši dani za klub sa stadiona "Renato Dalara". Bolonja je od Intera primila šest golova (6:1), usledio je remi sa Đenovom (2:2) i poraz od Empolija (4:2). Sve to izuzetno teško pada Siniši Mihajloviću, a poznajući kakav je borac, srpski stručnjak trenutnu situaciju proživljava vrlo emotivno.

Na konferencji za medije preuzeo je krivicu i izvinio se svima koji vole Bolonju.

„Kriv sam. Izvinite, kriv sam. Pričao sam momcima neke stvari čitave nedelje, ponovio im na dan utakmice, da ukoliko ne izađu na teren s pravim stavom da ćemo izgubiti. Iskreno, čak i da je Arnautović pri rezultatu 1:1 realizoao penal, to ništa ne bi promenilo. Bili smo uspavani, veoma loši. Jasno je da sme da se pogreši, ali ono što mene razbesni je pristup. Kada on nije onakav kakav bi trebalo da bude, onda kola kreću nizbrdo. To pričam ekipi od starta sezone. Još jednom, izvinjavam se svima, navijačima i predsedniku kluba. Veoma sam razočaran“, izjavio je Siniša.

Mihajlović koji je kao igrač bio poznat kao pravi ratnik ne zamera igračima što ne pobeđuju, već od njih traži samo jedno.

„Moraju da se bore. Sve počinje u glavi. Ja od njih ne tražim da pobeđuju, već da imaju pravi pristup na utakmicama. Taj faktor ne zavisi od rivala s kojim igramo, već isključivo od nas samih. Znali smo da će protiv Empolija biti teško, ali moji saveti nisu urodili plodom. Ovakvi porazi su teški udarci. Ako idete korak napred, pa dva nazad, nigde nećete stići“, jasan je Srbin.

A mediji na Pirinejima već su počeli da spekulišu ko bi mogao da zameni Mihajlovića na klupi Bolonje, iako on i dalje uživa ogromno poverenje predsednika kluba.

Pominje se legenda Rome Daniele de Rosi, ali je to za sada daleko od realizacije jer svi vrlo dobro znaju da Mihajlović i te kako ume da preokrene situaciju u svoju korist.

(Glas javnosti/Sputnjik)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR