Glas Javnosti

ŠAĆIRI, LJUDSKA NULO! Lekari iz Tiršove mu spasili nogu, a on ne prestaje da MRZI SVE ŠTO JE SRPSKO!

Fudbal
Autor: (Glas javnosti)

Švajcarski fudbalski reprezentativac, Đerdan Šaćiri, rođen u selu pored Gnjilana ponovo je u centru pažnje zbog nove provokacije Srba. Dok je davao izjavu za tamošnju TV, jedan čovek je prišao Šaćiriju i obukao mu jaknu zločinačke UČK (takozvana Oslobodilačka vojska Kosova).

Ovo nije prvi incident u kome je glavni akter aktuelni fudbaler Liona. 

Mrzi sve što je srpsko, a da nije bilo naših doktora Šaćiri ne samo da ne bi igrao fudbal, već ne bi imao ni normalan život.

Naime, reprezentativac Švajcarske rođen je sa deformitetom desnog stopala, koji mu je uspešno izlečen u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tirošvoj

Jedan naš istaknuti lekar spasao je Šaćirija koristeći u to vreme revolucionarnu metodu.

"Šaćiri je rođen sa urođenim deformitetom desnog stopala. Stopalo mu je bio okrenuto na unutrašnju stranu zbog nedostatka prostora u stomaku majke. Odmah po rođenju poslat je iz Gnjilana u Vranje, a potom u Beograd u Tiršovu. Tamo ga je lečio naš čuveni doktor, stručnjak za takve deformitete", pričao je jednom prilikom za "Informer" dobro obavešteni izvor.

Doktor je tada primenio takozvanu "Ponsetijevu metodu" kako bi pokušale da izbegnu rizičnu operaciju na stopalu.

"Ova metoda je tek tada počela da se primenjuje. Podrazumeva nošenje korektivnih longeta u trajanju od pet do osam nedelja. Kasnije se detetu pravi posebna obuća koju nosi do treće godine života", otkrio je izvor.

Iako srpskim lekarima duguje sve, nezahvalni Šaćiri koristi svaku priliku da provocira Srbe.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR