Glas Javnosti

ŽENU LJUBE PERUĆICE SNIMALA KAMERA DOK SE PRESVLAČILA U BUTIKU, pevač odmah sve PRIJAVIO POLICIJI a odgovor zaposlenih ZABRINUO JAVNOST! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Katarina Kolozeus, bivša voditeljka i supruga pevača Ljube Perućice doživela je neprijatnost u jednom butiku u tržnom centru "Ušće" dok je probala odeću u kabini za presvlačenje.

Dok se Katarina, naime, presvlačila i isprobavala garderobu, primetila je iznad glave kameru koja ju je sve vreme snimala.

Prema navodima njenog supruga, pevača Ljube Perućice, Katarina se istog momenta obratila radnicima i menadžeru, međutim oni su tvrdila kako kamera zapravo ne radi.

Foto: Instagram/ ljubaperucica

Perućica je dodao i da je policija obaveštena o svemu, kao i da su nadležni organi potvrdili da kamera radi i snima u vrhunskoj rezoluciji.

Ljubina supruga se oglasila na Instagramu: "Probavala sam garderobu gola i videla kameru. Pošto mi kažu da sam luda i da oni ne snimaju, ja želim da dođem do tog snimka sada" - rekla je Katarina, a i Ljuba je preduzeo mere. 

Foto: Instagram/ ljubaperucica

Pevač je naveo i da su mu se obratili bivši radnici butika koji su ga uveravali da snimke niko ne gleda, osim ako dođe do krađe.

Perućica je želeo da upozori javnost, naglašavajući da je nezakonito snimanje na mestu na kom se sporna kamera nalazi.

Foto: Instagram/ moj_beo_grad

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR