Glas Javnosti

STIDITE SE „VELIKI“ SRBI! U Kravici je POBIJENO preko 549 civila, a vi veličate i branite NASEROVOG PEVAČA! (FOTO+VIDEO)

Estrada
Autor:

Ovih dana se digla velika buka zbog Sadika Hasanovića koji je Naseru Oriću i njegovim koljačima pevao „Ko na Božić u Kravicu dođe“. Najveću buku su digle "poznate" ličnosti koje su stale u odbranu Naserovog pevača.

U odbranu Sadika Hasanovića stali su Grand Produkcija, Đorđe David, Aca Lukas i još neki. Svi oni ga brane da je bio mlad i maloletan prenebegavajući činjenicu da se pre nepune 3 godine slikao sa tim istim Naserom Orićem. Činjenica je i da je Novica Bogićević imao samo 14 godina kada su ga koljači Nasera Orića ubili u Kravici na Božić. I oni su bili mladi, mlađi od Sadika, pa to njegovom omiljenom "heroju" nije smetalo da ih zverski ubije.

Foto: Facebook

Evo je i pesma koju Sadik često peva:

"Ej ko na Božić u Kravicu dođe,
Naser Orić - nije Karađorđe.

A kad vidješe sa svih strana puca,
stadoše im u grudima srca.

Ostaviše i Božić i Slavu,
samo živu da izvuku glavu.

Ej ostaviše i Isusa sama,
da ga oni pogaze nogama.

A na stolu torte i kolači,
neka jede ko je bio jači.

Džabe što su i tehniku imali,
opet im se Kravica zapali.

Naser svojim borcima govori:
vi slavite dok Kravica gori.

Nema više gnijezda dušmanskoga
baš na Božić ogrijala Boga.

Mjesto popa što sveti vodicu,
došetao Naser u Kravicu.

Ej šta je ovo Naser borce pita:
"Nemam kome Božić da čestitam!"

Hajmo kući braćo Muslimani,
mi smo ovdje došli nepozvani..."

Šta se desilo u Kravici? Zašto u pesmi kaže "opet im se kravica zapali"?

Kravica je mesto u okolini Bratunca koja je početkom rata imala oko 350 stanovnika. U tom selu su muslimanske ustaše iz Srebrenice izvršile nekoliko masovnih zločina tokom Drugog svetskog rata. Ubili su više od 500 stanovnika tog mesta.

Slično zverstvo su sinovi i unuci tih istih zločinaca ponovili pod komandom Nasera Orića na Božić 1993.

Preko 3000 muslimanskih zločinaca, pod komandom Nasera Orića je napalo selo koje su branile samo seoske straže. U napadu je ubijeno 49 Srba. Najmlađa žrtva je bio Vladimir Gajić od samo četiri godine, a najstarija nepokretna starica Mara Božić stara 89 godina. Nju i njenog sina su zveri pod komandom Nasera Orića zapalile žive u kući. Pobijeni su i civili koji su se vraćali sa liturgije u crkvi, a crkva spaljena sa zemljom. Tu nije kraj zverstvima, mnogi civili su mučeni i masakrirani. Patologe je zgrozio slučaj Tankosave Stevanović koju su muslimanski zločinci zarobili, zlostavljali je i nakon toga izboli 17 puta.

Sve to je dobro dokumentovano, čak je i Naser Orić vodio reportere 1994. da im pokaže kasete na kojima su bili snimci napada sa odsecanjem glava i paljenjem kuća.
Lažni Tribunal u Hagu mu čak nije ni sudio za ovo delo, ali ni pravosudni organi u BiH. 

 

Odbrana neodbranjivog! Lažni veliki Srbi traže opravdanje!

Po saznanju za "muzički angažman" koji je mlađani Sadik imao za "gaziju" Nasera odmah se oglasila Grand Produkcija koja je objavila saopštenje u kojem se ograđuje od njegovih postupaka, uz napomenu da je bio maloletnik i da ga ne treba osuđivati. Valjda je i ta fotografija sa Naserom od pre manje od 3 godine nešto što treba zaboraviti.

Na njihovom sajtu su čak objavili i izjavu Naserovog pevača uz propratno objašnjenje kako se "podigla hajka", kao da su krivi oni koji su otkrili da je pevao pesmu o klanju ljudi i paljenju crkve, a ne on koji je pevao.

Interesantno je da je Saša Popović ceo život glumio velikog Srbina i sopstveni uspeh duguje srpskom narodu, a zarad profita pokušava da "opere" takmičara koji veliča koljača Nasera, peva mu na raznim veseljima i slika se sa njim.

Sam Sadik je napisao srceparajuću poruku na Instagramu uz objašnjenje kako je bio mlad i nije znao ništa. Što je izuzetno lepo i pogodno za njega i njegovog oca sa kojim je pevao tu pesmu. Otac se ne izvinjava i nastavlja da peva Naseru, a sin će od Srba da uzima pare.

Potom mu je podršku dao i Đorđe David, član žirija "Zvezda Granda",  koji je napisao kako je Sadik "divno stvorenje" koje ima njegovu podršku i dodao "neka crknu dušmani u medijima".

Oglasio se i "veliki" patriota Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas koji je takođe bio član žirija u "Zvezdama Granda".

"Imamo mi mnogo gorih koji su pre njega pevali o tim temama, a niko prstom nije mrdnuo. Evo na primer Dino Merlin. Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pesme nije pevao za vreme takmičenja", rekao je on za Objektiv.

Odbrana po principu "jeste on ubio, ali I neki pre njega su ubili" ne može nigde da prođe, pa ni ovde. Jedino pitanje koje može da se postavi  je ko je i zašto dozvolio Dinu Merlinu i ostalima koji su pevali slične pesme da pevaju u Srbiji?

Dok čekamo da se oglasi još neko od "dežurnih dušebrižnika" sa platnog spiska "Zvezda Granda" ili usko povezanih sa istima, javio se i sam Naser Orić koji nije propustio da napomene kako je to "herojska  akcija", kako on nije ratni zločinac i na kraju pitao "Šta im je to dete krivo?"

Njega bi trebalo pitati šta su njemu bili krivi Vladimir Gajić koji je imao samo četiri godine i Novica Bogićević koji je imao četrnaest godina iz Kravica i šta mu je bilo krivo 109 dece koje su on i koljači pod njegovom komandom pobili tokom rata?

Do tada se postavlja pitanje da li će država da ostane nema na ovo nipodaštavanje srpskih žrtava ili će da reaguje, kao što je učinila u slučaju opskurne pevaljke Jadranke Barjaktarović i zabraniti Sadiku ali i Dinu Merlinu ulazak u Srbiju?

Komenatari  građana Srbije na celu situaciju mogu se videti na svim društvenim mrežama.

Svode se na dva dva dominantna stave:

  1. Ne mogu hleb u Srbiji da zarađuju oni koji pevaju zločincima.
  2. Neka i oni kao Jadranka Barjaktarović novac i tržište traže i među onima koji podržavaju zločince.

 

Za razliku od onih koji iz interesa podržavaju mlađanog „Naserovog pevača“ građani Srbije imaju jasan stav NIJE DOBRODOŠAO!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR