Glas Javnosti

Smrt Šabana Šaulića pogodila je sve: Njegova supruga Goca opisala je njihovo poslednje zajedničko jutro! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Niko nije ni slutio da će u tragičnoj nesreći poginuti.

Supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića, Gordana Goca Šaulić, dugo je bila u svojoj kući iz koje gotovo da nije izlazila! Naime, ona je vrlo teško podnela njegovu smrt i nije mogla da se pomiri sa tim da njega više nema, i da su se taj put pozdravili zapravo poslednji put. Ona je sa bolom u srcu ispričala kako je izgledalo njihove poslednje zajedničko jutro.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial)

 

- Ustala sam pre njega, probudila ga, on je sišao u dnevnu sobu, doručkovao je, popio kafu i čitao novine. To su bili njegovi rituali. Ja sam za to vreme još jednom proverila da li je sve spakovao, pripremila mu šta će tog dana da obuče, podsetila sam ga da ponese lekove i cigarete. Sedeli smo i razgovarali o planovima za naredni period. Sve je bilo kao mnogo puta ranije. Poljubili smo se, ispratila sam ga, i poslednja slika koju imam zaleđenu u sećanju je kako stavlja kačket i izlazi na kapiju kuće.- rekla je ona za domaće medije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial)

 

(Glas Javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR