Glas Javnosti

SIN MARINE TUCAKOVIĆ PONOVO 'OPLEO' PO CECI: 'Nanogica je poslala meni poruku…'

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović, ponovo je otvoreno govorio o pevačici Svetlani Ceci Ražnatović na društvenim mrežama.

Laća je napisao da više ne može da ćuti i da je u raspravu sa pevačicom ušao zbog novca, kojoj je, kako kaže, bilo skupo da plati njegove pesme.

-Da se razumemo… Jer ne mogu više da krijem informacije : Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou “Skupo mi ko majka”, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće Pravda- napisao je Laća na Tviteru.

Laća je dodao da Marina Tucaković ne piše novu muziku za folk pevačicu.

-Ahhhh… Skupo ce koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio ceo album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše – koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu- dodao je on.

Radulović je i ranije na Tviteru napisao da je Dinu Merlinu i Ceci Ražnatović mesto u Hagu, karakterišući ih kao ratne huškače.

Podsetimo, Marina Tucaković ranije su sarađivale, a brojni Cecini hitovi su upravo Marinino delo, dok je tekst za Anastasijinu pesmu “Rane” pisao Laća.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR