Glas Javnosti

ROČIŠTE TRAJALO PET SATI: Miroslav Ilić ĆUTI, a oglasile se BRENA I MIRJANA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

U Palati pravde je posle pet sati okončano ročište povodom slučaja Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović.

Mirjana na sudu pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina, a na suđenju je bila i Lepa Brena koja je svedok u ovom postupku.

Advokat pevača nije dozvolio da Miroslav daje izjave za medije. Na pitanje kako je prošlo suđenje, rekao je da je zdravstveno dobro i da je od pola 10 u sudu. Pevač je bio raspoložen i podigao je palac gore u znak pozdrava.

- Suđenje se nastavlja - rekao je advokat Mirjane Antonović po ozlasku iz Palate pravde, dok je Brena imala komentar o svom odnosu sa Miroslavom:

- Ja komuniciram sa svima i ni sa kim nemam problema, pa ni sa Miroslavom, ali komunicirali smo preko sudije. Striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost. Ovo je 21. vek i veoma je lako utvrditi preko DNK utvrditi da li je neko otac detetu.

Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Mirjana je, inače, svojevremeno ispričala da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac što se on posvađao s Brenom i Sašom Popovićem.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR