Glas Javnosti

NOVOSADSKA BARBIKA DOBIJA VRTOGLAVE PONUDE: Nataša Bekvalac pronašla alternativu KAKO DA ZARADI NOVAC

Estrada
Autor: Glas javnosti

Tokom pandemije korona virusa mnoge estradne zvezde su se našle u finansijskom škripcu zbog manjka posla. Međutim, pevačica Nataša Bekvalac pronašla je alternativne načine da zaradi novac, te je otkriveno da uveliko dobija vrtoglave ponude za reklamiranje određenih proizvoda.

- Pandemija virusa je mnogo pogodila estradnjake, pevače posebno. Nastupa nema, prilivi novca su zaustavljeni, a rashoda ima na sve strane. I dok se mnogi dovijaju na koji način da se opare, Nataša je dobila ponudu koja bi joj mogla doneti finu zaradu. Pitali su je da snima reklame određenih proizvoda i da naplaćuje objave na društvenim mrežama, koje su tokom korone procvetale - otkriva izvor i dodaje:

- Nataša se u prvi mah premišljala, ali onda su joj objasnili da bi mogla da bira proizvode koje bi reklamirala, te da ukoliko joj se nešto ne dopadne i ne želi sama da koristi, ne mora da preporučuje brojnim pratiocima. Pevačica je želela da čuje o kakvoj tačno ponudi je reč, da napravi strategiju i plan, kao i da se dogovori o sumi novca koja je u igri. Svesna je da su upravo društvene mreže u poslednje vreme veliki izvor zarade kao i da mnoge njene kolege aktivno naplaćuju reklame. Atraktivna je, ume da pozira i da se slika, tako da joj samo fotografisanje za objave na Instagramu ne bi teško palo, kao ni za kampanje u kojima bi se koristile njene fotografije ili video snimci.- rekao je izvor, piše Blic.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Kako se saznaje, tokom boravka kod agenta Nataša je razmatrala i ideju o višemesečnim paketima i projektima za određene brendove, koji ne pitaju za visinu honorara samo da se pevačica nađe u njihovoj reklami.

- Nije očekivala da će biti tako tražena i da bi mogla da razvije pravi biznis. Sve je dosta ozbiljnije nego što je mislila. I ranije je imala saradnje sa određenim brendovima, kako ima više od 800.000 pratilaca na Instagramu, mogla je da uzme i po 3.500 evra za objavu na zidu, a za stori oko 2.000 evra. Naravno, kada je u pitanju dugoročna saradnja, cene su bile niže. Međutim, sada je situacija drugačija. Agent ju je savetovao da dobro razmisli o ponudama koje joj je predočio, te da dok ne nastavi sa aktivnim nastupima svu pažnju usmeri upravo na ovakve kampanje. Razmatrali su razne ideje i svota koju je Nata zarađivala, a i koju će zarađivati nimalo nije zanemarljiva. Ovo i u budućnosti, bez obzira na pevanje, mogao bi da joj bude unosan biznis - zaključio je anonimni izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Inače, Nataša je pre nekoliko godina napustila Beograd i sa ćerkama Hanom i Katjom se preselila u rodni Novi Sad kako bi bila blizu svojih roditelja. Ipak, početkom 2021. godine rešila je da njen dom ipak treba da bude u prestonici.

- Novi Sad je njena oaza mira i tamo je otišla kako bi se oporavila posle svega što joj se desilo. Beograd je ipak bliži njenom temperamentu, tu su joj kontakti za posao, saradnici, nastupi... Sada kada je ušla u biznis sa slikanjem za kampanje i brendove, prestonica je njen dom- objasnio je izvor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR