Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ POSLE OTKAZA NA HEPIJU: Jer znam da mnoge nerviram, a ja po difoltu volim da nerviram kvazi intelektualce

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kao bomba odjeknula je vest da je voditeljka Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji Hepi

Jovana se povodom otkaza oglašavala i na svom Instagramu, a sada je prvi put nakon otkaza u javnosti govorila o svo školovanju i diplomama sa akademskih i master studija.

- Koliko je ovde suza, bubuljica i znojenja. Jao Bože kad se setim šta sam u životu sve prošla - rekla je ona na početku.

- Diploma mojih akademskih studija, moj ponos, nešto što mislim da je važno. Ja to ističem stalno, jer znam da mnoge nerviram, a ja po difoltu volim da nerviram kvazi intelektualce. Narod mene ceni, poštuje i voli baš zbog toga. Ja sam prva koja sa državnom diplomom mašem i mahaću do smrti, mahali bi i oni, ali nemaju sa čim - dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

 

Jovana je potom nastojala da istakne koliko je obrazovanje važno:

- Dakle, ja sam prva izašla u javnost zato što smatram da je obrazovanje važno. Ne toliko za uspeh u životu, koliko je to ulaznica u svet biznisa. Kako je neko učio fakultet, takav će ti biti i u poslu kada ga zaposliš. To je njegov odnos posle i prema poslu i prema ženi i prema detetu. veruj mi, to me nikada nije prevarilo. Obrazovanje je jako važno - zaključila je.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR