Glas Javnosti

JELENA KARLEUŠA: On će biti prava zvezda, ZBOG NJENOG SAVETA SVI SU ZAĆUTALI! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Poznato je da popularna pevačica obožava da ulazi u raspravku sa ostalim članovima žirija kada je odabir kandidata u pitanju!

Pop diva Jelena Karleuša voli da provocira svoje kolege iz žirija! Naime, njoj su uvek zabavni Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac, kao i sam direktor Saša Popović! Jelena uvek iskoristi priliku da ih pecne i tako zabavi publiku. 

Ona je iskoristila priliku kada je na red došao takmičar Aleksandar Misojčić iz tima Ane Bekute i Filip Jovanović iz tima Dragana Stojkovića. 

- Aleksandre ne znam da li sam ja to tebi rekla, ali ti kada se nasmeješ ti si holivudski glumac. Koristi to, upotrebi tu svoju harizmu koju imaš! Ovo je moj savet tebi, Ana će znati kako da radi sa tobom, ti stalno vežbaj, pevaj. Radi na sebi jer imaš sve predispozicije da budeš zvezda,  sada je sve na tebi. - rekla je između ostalog Jelena. 

Podsetićemo vas da su se upravo Jelena i Ana na samom početku imale sukob oko ovog takmičara jer je Jelena želela da bude u njenom timu kako bi mogla da realizuje sve ideje koje je kako kaže dobila čim ga je ugledala jer odlično vlada scenom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR