Glas Javnosti

ILDA ŠAULIĆ PRIZNALA: 'Tata Šaban mi je uzor u svemu osim u vaspitavanju deteta'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ilda Šaulić. ćerka pevačke legende Šabana Šaulića. uvek ističe kako je bila i ostala veoma vezama za svog slavnog oca. Ipak, Ilda priznaje da u vaspitanju svoje ćreke više korosti metode svoje majke.

Tata je bio dosta blag, čak i suviše. Možda više mamine metode koristim. Ona je bila stroža i držala je sve pod kontrolom. Mora malo da se podvikne ponekad - rekla je Ilda.

- Vreme ne leči sve, a posebno ne njegov odlazak. Ne znam da li ću ikad naučiti da živim sa tim gubitkom i bolom. Tata mi isto nedostaje svakog dana kao i pre dve godine. Ništa se nije promenilo. Uvek mislim na njega, nema ni dana kada ne pomislim na tatu, šta bi i kako bi bilo da je i dalje tu sa nama, da li je išta moglo drugačije da se uradi. Hiljadu pitanja mi se non-stop vrzma po glavi - rekla je pevačica.

- Ranije sam se sa njim konsultovala oko pesama. Ali on je uvek dobijao gotov proizvod, nisam davala prostor da me kritikuje. I uvek je bio zadovoljan. Hvala mu što me je pustio da sama biram put i budem svoja. Znam da muzikom treba i dalje da se bavim jer je ovo najbolja spona sa njim - rekla je Ilda.

- Često je pitala za njega iako ima četiri godine. Mi smo joj uvek govorili da je deda na putu, ali nas često stavlja u mat pozicije. Tako nam je jednog dana rekla da to nije istina, jer ona zna da je deda na nebu sa anđelima i da nas sve gleda i čuva - rekla je Ilda.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR